Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Ultimate Combat – Mystery Gang, Fish!, Ozone Mama

- 2013.10.10.

Az október 19-i Ultimate Combaton - ahogy már a múltkor is beszámoltunk róla – négy, szívet melengető téma találkozik: épített motorok/autók, tetoválások, lányok és zene.

2_fish_promo.jpg

Boldog lehet az, aki minden kategóriában érintett, és mosolyogni fog az is, aki csak egyikben találta meg szerelme tárgyát. (A csajoknak üzenem, hogy bizonyára nem lesz hiány az erősebbik nem képviselőiből sem!)

A számos jelentkezőből végül 20 tetováló méri össze tehetségét és tudását a helyszínen, ezen versenyzők kilétéről pedig ti gondoskodtok a facebook-os szavazás által, mely a https://www.facebook.com/ultimatecombatbudapest oldalon található. A szavazás október 5-én zárul le, addig legyetek szívesek nyomkodni a lájkokat a legszebb tetoválásokra!

Az esemény zenei felelőse az RCKLT, nem is meglepő, hogy jó kis fellépő gárdát sikerült összehozni; a zenekarok egytől egyig nagy mesterei a hangulatfokozásnak! Fellép a jól tetovált Mystery Gang, a humorzsák Fish! és az őrület határát súroló Ozone Mama, akik most először mutatják be élőben az MR2-s akusztikus szettjüket.

A rendezvény helyszínéül a Lurdy Ház szolgál, elővételes jegyek már kaphatóak, például ezeken a helyeken: Radical Shop, Dark Art Tattoo, Renegade Tattoo, RCKLT szerkesztőség, Dürer Kert.

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...