Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Josh Kurpius fotói a Harley-Davidson múzeumban

- 2014.01.13.

Ha esetleg az Egyesült Államokban jársz, és egy félőrültet látsz egy merevvázas Sportster nyergéből kiállva, a kormányt elengedve, két kézzel egy olyan fényképezőt markolva, ami a motor értékével vetekszik, akkor ne ijedj meg. Ő Josh Kurpius.

Fotóival azt az életérzést próbálja visszaadni, amire legtöbben vágyunk, de csak nagyon keveseknek sikerül tényleg átélni, és ha meg is van a megfelelő pillanat, akkor még hol vagyunk attól, hogy azt értékelhető módon le is fotózzuk. Josh viszont minden eszközt bevet annak érdekében, hogy jó fotókat készítsen. Ehhez természetesen motorra kell ülni mert egy autóból igen nehézkes jó képeket csinálni, vagy egy motoros csapattal együtt haladni. Cirkuszi mutatványokat megszégyenítő módon képes motorozás közben olyan fotókat lőni, amitől csakis egy kérdés juthat eszünkbe: Mikor lesz már tavasz?

A Harley-Davidson múzeumban most az ő képeiből nyílik kiállítás január 17.-től „Living Lost” néven. „Josh fotói a szabadságot és a függetlenséget mutatják be, amely tulajdonságok a Harley-Davidson számára is sokat jelentenek” – nyilatkozta Bill Davidson, a Harley-Davidson múzeum igazgatóhelyettese. 30 fénykép mellett Josh motorja is kiállításra kerül, ami egy 1977-es ironhead Sportster, igen eltávolodva a gyári megjelenéstől.    

Ha még több fotóra vagy kíváncsi, látogass el Josh Kurpius oldalára:   http://joshkurpius.zenfolio.com/   

joshkurpius.jpg exhibit3.jpg 

 2010_sturgis_1113.jpg

2010_blackbird_maiden_voyage_008.jpg

2010_cherryvalleyride_0004.jpg

2010_1106_ridingblackbird_0014.jpg

joshkurpius2.jpg 

joshkurpius_1.jpg

joshkurpius3.jpg 

 

 

 

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...