Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


A Harley három új motorkerékpárt mutat be 2014-ben

- 2014.03.17.

Visszatér az ikonikus Low Rider, bemutatkozik a Tour-Ready SuperLow 1200T és a lázadó Street Bob Special Edition.

DYNA - Low Rider
A Harley-Davidson 1977-ben alkotta meg az azóta már ikonikussá vált „adjad neki”, „ne is mosd le”, „te szabod meg a határokat” custom motorkerékpárt – a Low Rider modellt.

Visszatér a mindennl dacoló, és erőtől duzzadó, legendás Low Rider modell, amit  teljesen új cruiserré alakítottuk át, amely izgalmas, korszerű teljesítménnyel párosítja a régi jól bevált stílust. Az eredeti Low Rider modelltől megörökölte az olyan fontos stíluselemeket, mint a polírozott üvegű első fényszóró, a ráncolt fekete szegély, és az osztott öt küllős alumínium kerekek. A könyörtelen erejű Twin Cam 103 motorblokk és a kettő-az-egybe kipufogó rendszerbe csatlakozó, kanyargó gyűjtővezetékek garantálják az öblös hangú, örömteli indítást. A felfüggesztést az egész napos kényelemhez és a precíz kezelhetőséghez kalibráltuk, a dupla első tárcsafékek pedig tökéletes fékerőt biztosítanak. Az új, állítható ülésnek és a kormánykiemelőknek köszönhetően a legtöbb motoros megtalálhatja a számára kényelmes vezetési pozíciót. Az eredeti tartozékok bőséges kínálata végtelen lehetőséget kínál az önkifejezésre, így minden motoros a saját ízlésének megfelelő vason járhatja az útját.

low_rider_digital_frame.jpg

SPORTSTER - SuperLow 1200T
Az új SuperLow 1200T modell bevezetésével a Harley-Davidson újabb távlatokat nyit a túrakalandozók számára; ebben a motorkerékpárban egyszerre van jelen a mozgékony váz, az alapvető Touring jellemzők, és az út uralásához szükséges erő. A motor alapfelszerelésben tartalmazza a leszerelhető plexit, a zárható oldaltáskákat és a Michelin ® Scorcher ™ 11T Touring gumiabroncsokat. A dokkolókra levehető tartozékállványok és háttámlák szerelhetők fel, ami megkönnyíti a testreszabást. Az ülés és a kezelőszervek továbbfejlesztett ergonómiájának köszönhetően a motorozás hosszabb távon is kényelmes. Az 1200 köbcentis Evolution V-Twin motornak köszönhetően a SuperLow 1200T nem marad le a csapattól. Ez a modell a túramotor termékcsalád legkönnyebb tagja, hiszen 53,5 kilóval kevesebbet nyom, mint a legkönnyebb Harley-Davidson Big Twin Touring motorkerékpár. Prémium Harley-Davidson kidolgozás, alumínium kerekek, opcionális kéttónusú fényezés és rengeteg ragyogó króm.

unnamdeed.jpg

DYNA - Street Bob Special Edition
A 2014-es év visszatérő modellje az új Street Bob ® Special Edition; ez a custom modell megőrzi a Big Twin Street Bob lecsupaszított és durva lényegét, de egy sor új, szemet gyönyörködtető jellemzővel egészíti ki azt, ráadásul sokkal nagyobb teljesítményt és egyedi stílust kínál a Harley-Davidson motorosoknak világszerte. A Harley-Davidson gyári testreszabási programjából merített ötletekből született meg ez az új motorkerékpár, amely csak egyes piacokon lesz elérhető, beleértve Európát, Közép-Keletet és Afrikát.

A Street Bob Special Edition a végletekig fokozza a lázadó Harley-Davidson testreszabási lehetőségeket, s mindebben komolyan támogatja őt az erős 1690 köbcentis motor, az 5 küllős öntött kerekek, és a grafikával díszített, egyedi kéttónusú fényezés. Az egyre népszerűbb és stílusos Badlander® kétrészes ülés, az elülső lábtartók és a drag bar kormány csak még kegyetlenebbé és szikárabbá teszik ezt a féktelen bobber modellt – olyan motorosoknak való ez, akik tudják értékelni a motorozás tiszta lényegét.

Az új modell megtartja a lecsupaszított Big Twin modell összes fontos stílusjegyét, például a chopper stílusú hátsó sárvédőt, a Fat Bob® üzemanyagtartályt, és a teljesen fekete erőátviteli részt. Íme a fontosabb jellemzők: a modell az osztott öt küllős, fekete színű kontrasztos alumínium kerekekkel kezdődik. A gyári magasra húzott kormányt lapos Drag-stílusú kormányra cseréltük le, ettől alacsonyabbá válik a motor profilja is, a gyári ülés helyett pedig a kétrészes Badlander ülést szereltünk rá, amely garantálja a sima, tiszta vonalvezetést az üzemanyagtartálytól egészen a hátsó sárvédőig.

fxdba_18.jpg

További információért látogass el a www.harley-davidson.com oldalra.



Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...