Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


2. Pannonia Custom Show 214. április 4. – 6.

- 2014.03.31.

Vásárcentrum Oberwart – egy időben a 12. oberwarti Motomotional.

Hétvégén indítunk – a 2. Pannonia Custom Show nyitja kapuit!

heck_wild.jpg

A Custom motorosok második alkalommal mutatkoznak be a vásárvárosban, Oberwartban. Sok krómmal, nemes lakkal, átalakított motorokkal, megdöbbentő festéssel és széles kerekekkel. A 2. Pannonia Custom Show csúcsa a privát motorok bemutatása és díjazása lesz. Már több mint 50 motort bejelentettek! Live Airbrush bemutató, Sheetmetal Work, Live Customizing és profi építők, egy fotóstúdió workshop-al és 3 napos élőzene Curtis Jensen-el, ezek az ízelítők a bőséges programból. A különböző motor márkák prezentációját is sikerült kibővítenünk. Viktory, Indian, MV Agusta, Kawasaki, BMW, a komplett Ducati sorozat, ezen túl Boss Hoss és Harley Davidson a Mountainmotors-tól kerül bemutatásra a 2. Pannonia Custom Show-n.

Hot Rods & Custom Cars

Egy további premiére a Motomotion vásáron a Hot Rods & Custom Cars. Csábító vonalak, különleges színek, szeretettel megtervezett részletek – belemerülni a múltba vagy visszacseppeni a saját gyermekkorba – a legszebb,

legápoltabb oldtimerek prezentációján. Egy különleges bemutató várja még a látogatókat, az oberwarti Vespa Múzeum prezentálja legszebb modelljeit.

Ez még nem minden! Több mint 20 különböző márka, a prémium márkák közül az Audi, a BMW és a Mercedes képviselteti magát, és először Oberwartban a McLaren Vienna, ajánljuk a Stuntshow-t, az autószlalomozást, az E-Quad Parcours-t gyerekeknek, a Kart-versenyt, az autó Drift Taxit, helikopteres körrepülést, vagy az Off-Road Parcours-t. Julia Dujmovits snowboard olimpia nyertes is ellátogat a Motomotionra és természetesen autógrammot is oszt.

logo_pannonia_custom_show.jpg

Ladies and Gentleman - Please start your engine see you in Oberwart!

12. Motomotion Oberwart „Autó – Custombike – Motorsport“

www.motomotion.at

www.customshow.at

www.facebook.com/customshow.at


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...