Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7276 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Rockélet, Rcklt, Rockstar – Új néven folytatja a programmagazin

- 2014.04.10.

2009. szeptemberében jelent meg a Rockélet Magazin első száma.

 

10248792_835432259804696_102517087_n.jpg

Gazdasági válság ide vagy oda, útjára indult az ország új, kéthetente megjelenő programmagazinja specifikusan élőzenei műfajokra fókuszálva 32 oldalon, 27000 példányban.  Sokan előre temették a lapot - a jelenlegi tapasztalatok tükrében – feleslegesen.

2012. márciusában az akkor már tartalmában és küllemében egyaránt megváltozott orgánum szükségesnek érezte a névváltoztatást. Így nyertek értelmet a Rockélet magánhangzói - RCKLT (Rock, Culture, Kickass, Life, Trend). Az új név utalt a magazin ars poeticájára, miszerint továbbra is a rockzene élvez privilégiumot, de szinte minden izgalmas témának létjogosultsága van a lapban: az irodalomtól kezdve a színházon, a gasztronómián át a környezetvédelemig. Ennek szellemében telt az elmúlt 2 év változatlan példányszámban, de immáron folyamatosan 48 oldalon, kizárólag a fővárosban.

Ám most, 2014. április 8-án újabb keresztség előtt áll Budapest egyik legkedveltebb programmagazinja. A Rockstar név nemcsak nemzetközileg és mindenki számára dekódolható, de a lehető leghűbben tükrözi a jelenlegi üzenetet. A Rockstar nem visszalépést jelent a rockmagazin státusz-felé, az elnevezés éppen a tovább táguló spektrumot hivatott kifejezni. 50 Cent, Paul Oakenfold, Jamie Oliver, Ricsi, a kedvenc olasz éttermünk séfje, Zolika, akinek nevéhez a város legpazarabb burgerei köthetők ugyanúgy rockstar, mint Bruce Dickinson, Slash, vagy akár Freddie Mercury, Allen Ginsberg, Charles Bukowski, Jamie Oliver, Csáth Géza, Liszt Ferenc, Salvador Dali, Albert Einstein, stb.. A Rockstar dögös és határokat nem ismerő. A jövőben ezzel a logóval keresse mindenki a szokásos 650 lelőhelyen. Az első szám címlapján a Pannónia Fesztivál frissen bejelentett headlinere, a brit zenei sajtó no.1 kedvence, az év koncertbandája, a skót Biffy Clyro!

Online is lapozható: www.rckstr.hu


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...