Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


A MOL Motoros Family Európa legmodernebb vezetéstechnikai komplexumában gyakorolt

- 2014.05.24.

A drivingcamp Hungary közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai tanpályáján rendezett Biztonságos Közlekedés Napján közel százötven motoros és a MOL Motoros Family nagykövetei vettek részt.

th_800_500_369_ds93653_1.jpg

 

Polyák Lillához, Kovács Áronhoz és Kárász Róberthez csatlakozott Homonnay Zsolt, Sági Szilárd és Hajas László is. A tréning során bebizonyosodott, hogy milyen nagy szükség van a vezetéstechnikai képzésre. A MOL Magyarország kiemelt fontosságot tulajdonít a közlekedésbiztonságnak, amely mindannyiunk közös ügye. Veszélyben vagyunk az utakon? A MOL Motoros Family a biztonságos közlekedés mellett döntött!

th_800_500_314_ds93491.jpg

 

Több ezer motoros és robogós kezdte meg utazását a tavasz beköszöntével – sokan nem veszélytelenül! Balesetek százai történnek nap, mint nap az utakon. Érintettek ezekben gyalogosok, autósok, motorosok, gyakorlatilag mindenki. A motorosok esetében a baleseti rizikófakor az autósokénak tizennyolcszorosa, és közülük is a 17-26 éves korosztály a legveszélyeztetettebb. A MOL Motoros Family összetartó közössége a biztonságos közlekedés ügyéért robog májusban. Európa legmodernebb vezetéstechnikai központja a MOL Motoros Family mellé állt!

Május 21-én egyedülálló programon vehettek részt a közösség tagjai. A Biztonságos Közlekedés Napjának a drivingcamp Hungary, Európa legmodernebb közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai központja adott otthont. A 13,4 hektáros zsámbéki létesítményt ellepték a segítő szándékú motorosok. Az eseményen részt vettek az ORFK oktatói és a vezetéstechnikai képzésben profi motoros trénerek. Sági Tibor, a Hungária Rendőregylet vezetője elmondta, hogy elképesztően alacsony a résztvevő motorosok vezetéstechnikai tudása, és azt is kiemelte, hogy a közlekedésben az emberi tényező a legmeghatározóbb.

th_800_500_118_ds93025.jpg

 

A MOL számára a közlekedésbiztonság a legfontosabb Szollár Domokos, a MOL Magyarország kommunikációs igazgatója azt hangsúlyozta, hogy a közösségi összefogás, a közös értékek képviselete elengedhetetlen ahhoz, hogy az emberek felismerjék, és mindig szem előtt tartsák a biztonságos közlekedést, és megteremtsék annak feltételeit. A MOL Magyarország kiemelt fontosságúnak tartja a közlekedésbiztonság kérdését, ezen belül is a motorosok oktatását és védelmét. A MOL számára hatalmas megtiszteltetés, hogy a drivingcamp Hungary-t köszönthette partnereként a Biztonságos Közlekedés Napjának megszervezésében.

Polyák Lilla és Kovács Áron is próbára tette magát! A MOL Motoros Family nagykövetei is tesztelték vezetési tudásukat a dirivingcamp pályáin. Polyák Lilla, Kovács Áron és Kárász Róbert is tökéletesíthette gyakorlati tudását és elméleti ismeretit. Nagy manőverezések, show-bemutatók és ügyességi verseny várta a MOL Motoros Family tagjait és sztárvendégeiket.

Hajas László lekörözte Kárász Róbertet és Kovács Áront! A MOL Motoros Family tiszteletbeli nagykövetévé fogadta Hajas Lászlót, Sági Szilárdot és Homonnay Zsoltot, akik örömmel vettek részt a Biztonságos Közlekedés Napján szervezett motoros versenyen. A vendégek a MOL Motoros Family védnökeivel mérték össze tudásukat, amelyen végül mindenkinek sikerült bevennie a legélesebb kanyart is. Szoros küzdelemben Hajas László végzett az első helyen. Egyértelművé vált a sztárok számára is, hogy a jogosítvány és a vezetési rutin ellenére történhetnek nem várt események, amelyekre kellő gyakorlással fel lehet készülni.

th_800_500_069_ds92934.jpg

 

„Ennek a napnak csak nyertesei vannak” A Vision Zero Magyar Országos Közlekedésbiztonságért Egyesület főtitkára nem győzte hangsúlyozni, mekkora jelentősége van a Biztonságos Közlekedés Napjának. Úgy véli, az önképzés költségei elhanyagolhatóak, és mindenkinek részt kellene venni vezetéstechnikai tréningeken. A balesetek 95%-áért az emberek a hibásak! A balesetek megelőzése mindannyiunk közös ügye! Figyeljünk egymásra!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...