Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Vezetéstechnika 2014-ben motorosoknak, 1. felvonás

- 2014.05.29.

Május 17 nem a motorosok napja volt. Az egész heti esőzést követő hideg, borongós időben mégis több mint 20 motoros gyűlt össze Győrben, az ETO-Parkban, hogy részt vegyen a Route 82 Motoros Túraklub, valamint a Megyei Rendőr-Főkapitányság Megyei Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottság által ismét megrendezett motoros vezetéstechnikai képzésen.

sam_1670.jpg


- A kezdeti "fagyoskodás"-t egy kis bemelegítéssel küzdöttük le, majd igyekeztünk mindenkit alaposan megizzasztani a  bóják között. - mondta el Kocsis Attila, a Túraklub vezetője.
"Mivel motoros rendőr oktatóinkat nem kell félteni, ha jó pályát kell kitalálni a motorosoknak, ez sikerült is.

sam_1672.jpg


A képzést haladó és kezdő csoportokban tartottuk meg, annak érdekében, hogy mindenki a tudásszintjének megfelelő, azt fejlesztő instrukciókat kaphassa.

sam_1644.jpg

Megtisztelő, egyben elismerést jelent számunkra, hogy képzéseinkre már Budapest környékéről, illetve a Dél-Dunántúlról is vannak jelentkezők, akik több órát is hajlandóak utazni azért, hogy részt vehessenek a tréningeken.

sam_1638.jpg

A nagy érdeklődésre való tekintettel, jelenleg egyeztetést folytatunk a Rendőrfőkapitánysággal és a környékbeli cégekkel arról, hogy még több képzést tudjunk tartani, esetleg megfelelő helyszín esetén nagyobb létszámmal tudjuk foglalkozni."

sam_1666.jpg

A rendezvényt, melyet eszközökkel a Nemzeti Közlekedési Hatóság is támogat, idén még három alkalommal rendezi meg a Túraklub.
Részleteket a Route 82 MTC honlapján találhat az érdeklődő a www.route82.hu címen, illetve  Kocsis Attilánál is lehet érdeklődni a szoros@t-online.hu e-mail címen.

sam_1658.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...