Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Vörös Katlan Fesztivál és Motorostalálkozó

- 2014.08.22.

Jó lenne még idén utoljára két napig mással se törődni, csak minőségi muzsikákkal, gasztroélményekkel, mindenféle színű, szagú motorokkal és autókkal. Versenybe szállni vagy csak nézni, ahogy mások tusáznak. Mindezt – ha lehet – kellemes környezetben, valahol vidéken, ahol a város zajait egészen más hangokra lehet cserélni. Az utópisztikus vízió augusztus utolsó előtti hétvégéjén valósággá válhat a Veszprém megyei Nyirádon, a Vörös Katlan fedőnevű fesztiválon és motorostalálkozón.

Idén először kerül sor a változatos és izgalmas zenei műsort, valamint számtalan versenyt, erőpróbát magában foglaló eseményre a FIA Autocross Európa Bajnokság társrendezvényeként. A muzsikát kilenc zenekar és egy igazi rockszelektor-legenda, DJ Medvegy biztosítja majd a két nap folyamán. Színpadra áll többek közt a máig megfejtetlen „csikidám” életre hívója, Szikora Robi és az R-Go, a „nemzet csótánya”, Nagy Feró és elpusztíthatatlan, sok mindent megélt brigádja, a Beatrice, az ország legfeszesebb dobosából két évtizede No.1 rapperévé avanzsált Ganxsta Zoleeval és a Kartellel. Amilyen ritka, olyan jó csinos nőket porondon látni, pláne, ha még jól is bazseválnak, épp ezért jelen lesz egy csajbanda, akiket nem csak küllemük miatt tart érdekesnek a rockertársadalom, ők a Dorothy, az értelmiségi punkrock színeiben pedig egy csinos frontleánnyal bíró kollektíva, a Napkutya. Tribute-bandából sem lesz hiány, a Guns N’ Roses életművének egyik eghűbb tolmácsolója, a Guns N’ Destruction idézi fel a halhatatlan Guns-dalokat. A rock ’n’ roll két csücskét két élvonalbeli csapat kapja el: a klasszikus rockabilly királyai, a Mystery Gang, és a műfaj súlyosabb ágát képviselő, az autocross nagy barátjaként is ismert Road. És persze akik nélkül szinte elképzelhetetlen egy valamirevaló motoros esemény: a Blues Companyre is lehet majd számítani.

Ha mindez nem lenne elég, pénteken a koncertek előtt motoros túra indul a Nyirád–Halimba-Padragkút–Öcs–Pula útvonalon keresztül Nagyvázsonyba, ahol a Szent Jakab-romoknál a Lóerő napja elnevezésű rendezvénnyel várják a csapatot a nagyvázsonyiak. Az étel/ital-felhozatal mellett a Kinizsi-próba nevű ügyességi versenyen teheti próbára magát mindenki, remek nyereményekért. 23-án, szombaton pedig a Fiskars értékes nyereményekkel megspékelt rönkhasító versenye, motorszépségverseny, motorblokkhajító verseny, street fighter-show és helikopteres repülés várja a fesztiválozókat a koncertek előtt és alatt.

10462555_657878164294015_34854398351328127_n.jpg

I. Vörös Katlan Fesztivál és Motorostalálkozó

Nyirád, Motorsport Centrum

2014. 08. 22–23.

Jegyek: www.eventim.hu

Web:

www.facebook.com/voroskatlanfesztival

www.voroskatlanfesztival.hu

info@voroskatlanfesztival.hu


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...