Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Bazi Nagy Vásár...hogy minden olajozottan menjen!

- 2014.10.10.

Maffiavérűek figyelem!

A Szindikátus elvárja valamennyi vezérét, katonáját, végrehajtóját, könyvelőjét, bukmékerét, sofőrjét és üzletfelét, hogy 2014. október 10-11-12-én, a szokásos RMC Törökbálint helyszínen mocskos ügyek intéződjenek, illetve döntések szülessenek.

tartalom_663.jpg

 

Az esemény pénteken (október 10-én) 10-20 óra, szombaton (11-én) 10-20 óra, vasárnap (12-én) pedig 10-14 óra közt látogatható!

A rovott múltú társaság mozgását Mocsok Zoli fogja koordinálni, akár hívhatjuk házigazdának is, de mosogatni biztosan nem fog. Civilben a Superbike Magazin főelőadójaként üzemel, vagy valamelyik versenypályán rója a tesztkilométereket, amikor éppen nem az alvilágiakat várja tárt karokkal.

Terveink szerint szintén tiszteletét teszi Erdős Csaba, akinek be kell mutatni, álljon a sor végére! Bemutató most nem várható Töle, de ha az érkezö Vendégeknek szerencséje van, személyesen hallhatnak egy-egy privát élménybeszámolót, ahogy az már egy világhírű kaszkadőrtől, számos amerikai produkcióban dolgozó dublőrtől megszokott. Bandatagoknak tilos mutatványait utánozniuk, eltört karokkal nagyban meggyengülne a (bűn)szervezet!

Viszont a fő programpont

A Nagytiszteletű Vezetés megelégelte, hogy nem mennek olajozottan a dolgok! Úgyhogy a bajok elkerülése érdekében csak itt és most, csak a Szindikátus tagjainak szinte ingyenes olajcserét biztosít! Kapaszkodjon meg valamennyi, közállapotokra veszélyt jelentő kolléga: mindössze 1 Ft-ba kerül az olajcsere, amennyiben az olaj helyben kerül beszerzésre! Majd elfelejtettem a szenzációs CASTROL-ÁRZUHANÁST, most gagyi áron juthatsz minöségi olajhoz! Hamarosan úgyis szükséged lesz rá, hisz néhány hónap és indul az új szezon! Akinek ezen összeg előteremtése bármilyen nehézséget jelentene, a Testület szívesen megmutatja a legközelebbi bankot, aztán már fúrhatja is! Innentől kezdve viszont nincs kegyelem azok számára, akiknél még mindig csikorogni, feszülni-nyekeregni fog minden: jobb, ha minden sarkon maguk mögé néznek!


A mocskos ügyeket is le kell zárni, gondolunk itt megkérdőjelezhető tisztaságú és biztonságú felszerelésekre, szükséges beszerzésekre, vagy bármire, ami csak úgy kell (elvégre szőrös szívű férfiember is vágyhat erre-arra, különösebb racionális indíttatás nélkül is): a szokásos 15-70%-os KEDVEZMÉNYEK okán ezeket a dolgokat nem lehet tovább halogatni! A Szindikátus elvárja minden többé-kevésbé épelméjűnek tekinthető bizalmasától, hogy éljen a lehetőséggel, ha nem akarja, hogy lejjebb legyen rangsorolva...

És ami még várható a bűnben megfáradt társaság számára lesz KAJA, PIA, ZENE, EGYETÉRTÉS, ahogy már megszokott, illetve minden vásárlás mellé egy régebbi Wild újságot adunk, ameddig az antikvár értékek kitartanak!

MOST NEM MONDJUK MEG MENNYI, DE ELINTÉZTÜK NEKTEK, HOGY BIZONYOS ÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁS HELYETT FÉL ÉVES WILD ELŐFIZETÉST ADUNK AJÁNDÉKBA!

Javasolt a testülettel továbbra sem ujjat húzni, illetve diszkréten érkezni, elkerülendő a razziákat, tömeges letartóztatásokat és maffiapereket!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...