Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Népszerűek voltak a Harley-Davidson modellek a Mobilitás 2014 kiállításon

- 2014.11.25.

Tíz év után került megrendezésre november 21. és 23. között a Mobilitás 2014 Autó-kiállítás és Vásár, ahol összesen 20 kiállító, valamint 24 autó- és motormárka mutatta be legújabb modelljeit a nagyközönség számára. A kétkerekűek családját a Harley-Davidson Budapest képviselte, a legújabb modellek óriási sikert arattak a látogatók körében. A rendezvény rendkívüli sikerességét mutatja, hogy közel 15000 érdeklődőt fogadott a SYMA Csarnok a három nap alatt.

img_5145.jpg

A hétvégén tartott Mobilitás 2014 Autó-kiállítás és Vásár közel 10 éves kihagyás után az első nagyszabású autószalon Budapesten, amely a meghatározó szerepet betöltő, több évtizedes múlttal rendelkező, hazai vállalkozások összefogásával, a gyártók, és szakmai szervezetek támogatásával valósulhatott meg. Összesen 20 kiállító, valamint 24 autó- és motormárka képviseltette magát, köztük a Harley-Davidson Budapest. A SYMA Rendezvényközpontban helyet kapó háromnapos rendezvényen a hazai márkakereskedők mutatták be a legújabb modelleket, a legfrissebb járműipari innovációkat és trendeket.
A Harley-Davidson Budapest megtisztelőnek érezte a felkérést, hogy csatlakozzon a prémiummárkákat kiállító kereskedések közé és részt vegyen a magyarországi járműipar kiemelkedő eseményén.
A rendezvényt Tarlós István főpolgármester nyitotta meg, aki beszédében az élhető környezet kialakítását hangsúlyozta, Czomba Sándor Államtitkár Úr a szakképzés fontosságára hívta fel a figyelmet. A megnyitót követően a kiállítók egyéni szakmai bemutatói következtek.

img_0500.jpg

A Harley-Davidson Budapest látványos show keretén belül mutatta be a legújabb, 2015-ös modelljeit és a Harley életérzést. A „legkisebb trónörökös” Street 750, az Európában újdonságnak számító Road Glide Special, és a csúcskategóriás CVO Street Glide központi szerepet kapott a felvonultatott kétkerekűek között. Rapkay Zoltán szervizvezető ismertette a kiemelt modellek személyiségét, technikai jellemzőit, és különlegességeit. A kép és videó bejátszásoknak köszönhetően a márkát eddig kevésbé ismerők is rövid betekintést nyerhettek a Harley világába. A bemutató végén sor került a CVO Street Glide hangrendszerének kipróbálására, amely méltán kiérdemelte a közönség elismerését, hiszen őrületesen szólt.
A rendezvényen a prémium kétkerekűeket képviselő Harley-k nagy népszerűségnek örvendettek. Sokan látogattak el a Harley-Davidson Budapest standjához, ahol közelebbről is megvizsgálhatták a gyönyörű gépeket és tájékozódhattak a legendás márka újdonságairól. Czomba Sándor államtitkár úr se tudott ellenállni a hívogató és csillogó motoroknak, ki is próbálta, hogy milyen érzés egy Harley-Davidson Ultra Limited Low nyergében.

img_5124.jpg

A kiállított modellek közül az egyik legnagyobb érdeklődést, figyelmet az ikonikus Harley-Davidson Forty-Eight kapta, amely ez által is bizonyította a klasszikus forma és stílus időtálló értékét.
A Dark Custom család legfiatalabb tagja, a Street 750 egy már egyedi kiegészítőkkel felszerelt, customizált példánya nem meglepően leginkább a fiatalok érdeklődését keltette fel, hiszen ez a modell pont nekik, a városi fiataloknak készült.  
A túramotor szegmens újdonsága, a Road Glide Special már a tapasztalt ridereket, akik már jó pár száz kilométert tudhatnak maguk mögött vonzotta jobban. A limitált kiadású, luxus felszereltségű CVO Street Glide mellett pedig egyszerűen nem lehetett gyönyörködés nélkül elmenni. A kicsiktől a nagyokig minden látogató megcsodálta.
A szervezők rendkívül sikeresnek értékelték a rendezvényt, a három nap folyamán közel 15000 látogató fordult meg a kiállítók standjainál és nyertek betekintést a négykerekűek és kétkerekűek világába.

img_5342.jpg



Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...