Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


3. Pannonia Custom Show 2015. április 17-19.

- 2015.04.10.

Vásárcentrum Oberwart – egy időben a 13. Motomotion Oberwarttal

Jövő hétvégén, április 17.-én indítunk – a 3. Pannonia Custom Show megnyitja kapuit!

bikes_1.jpg

Indítás! A Customosok harmadik alkalommal mutatkoznak be az oberwarti vásárcsarnokban. A Pannonia Custom Show ebben az évben is egy Highlight és Ausztria egyik legnagyobb Custom vására. A megközelítőleg 70 privát motor mellett a kultusz márkák, mint például a Harley Davidson, a Victory, az Indian, az Ural, és a Royal Enfield is saját standon lesz prezentálva. A BMW, a Honda és a Vespa teszi a kiállítást teljessé. A színpadon a címfestést, a lemeznemesítést és a különböző Airbrush technikákat csodálhatjuk meg, zeneileg mind a három vásárnapon a „The Cat Paws” együttes élvezhető. Nina – Nike Höllinger moderálja három napon keresztül a Pannonia Custom Showt, érdekes háttértörténeteket fog mesélni és interjúkat készít. A kiállított privát motorok között idén harmadszor kerül kiosztásra a Pannonia Custom Award – hat különböző kategóriában.

Színdesign

A vásáron találkozhatunk az Airbrush területen elismert művészekkel: Bernhard „Laschi” Laschoberrel - Airvolution, Pablo Spitzerrel - Paintoholic és Air Philippe-el.

klimt_harley_davidson_motor.jpg

Hot Rods & Custom Cars

További csúcsnak számítanak a Hot Rods és a Custom Cars! Nemes vonalak, különleges színek, szeretettel megtervezett részletek – belemerülni a múltba – ezt megtehetik az autókedvelők a fantasztikus külsővel ellátott Hot Rods és Custom Car bemutatón.  További különlegesség vár a látogatókra a Vespa múzeum bemutatóján, továbbá megtekinthetők az angol gyártmányú restaurált motorok 1936 –os évjáratig, a pinkafeldi 1. Oldtimer Club egy 1936 –os Shelby Cobrát prezentál.

De ez még nem minden! A 25 autómárka, közülük a Mercedes, a BMW és az Audi, motoros bemutatók, Drift Taxi, autó szlalom, Off Road terület, motoros biztonsági tréning és a helikopteres körrepülés – ezek tartoznak a 13. Oberwarti Motomotion programjába.

_mik7261.jpg

Ladies and Gentleman - Please start your engine, see you in Oberwart!

13. Motomotion Oberwart „Autó – Custom Bike – Motorsport”

10255123_1582924745263900_1533520605891106989_n.jpg

www.motomotion.at/magyar
www.customshow.at
www.facebook.com/customshow.at


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...