Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magyar fiúk az amerikai Nitro Circus Show-ban - legjobbjaink a legjobbak között!

- 2015.06.05.
A világon több, mint két millió ember látta a Nitros fiúk lélegzetelállító trükkjeit már. Most június 14-én Budapesten is borzolják a kedélyeket és repkednek a levegőben motorral, hószánnal, bmx-szel, gördeszkával és mindennel, aminek csak kereke van, vagy lehet!

Németh Kornél - Kori (FMX) és Hujber Péter - Hujo (FMX) motocrossosaink is együtt repkednek velük a Groupama Arénában vasárnap este.
unnamed_83.jpg
Nagy durranás?! - Igen! Ez olyan, mint mikor beindítod a motort és elkap az adrenalin - tehát nagy durranás! 
Ausztráliától Japánon át Amerikáig és most Európában, számos nagyvárosban felléptek a Nitro Circus sztárjai, de eddig még egy országban sem volt arra példa, hogy az ország saját motoros hősei részesei legyenek ennek a világméretű show-nak.
Stefano Favaro - Budapest Jump CEO, aki Magyarországra hozza a Show-t fontosnak tartja, hogy a magyar motorsport minél magasabb szinten mozogjon a világban. - " Egész sport manager pályafutásom alatt, mindig figyeltem arra, hogy minden eseményen, amin dolgoztam a magyar sportolók a legmagasabb szinten tudjanak szerepelni. Most is az volt a célom, hogy a két FMX - Freestyle motocross kiválóságnak, Korinak és Hujonak helyet tudjak biztosítani a show-ban. Így rábeszéltem az amerikai managementet és örömünkre igent mondtak. Remélem ezzel a magyar rajongóknak is örömet szerzünk."
danil_kolodin_nitro_circus_stp_small_ab0q6021.jpg
A Nitro Circus falakat dönget világszerte, ez a budapesti Groupama Arénában sem lesz másként. A magyar fiúk olyan világsztárok mellett motoroznak be az arénába, mint Travis Pastrana, az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese, Josh Sheehan X-Fighters bajnok - a dupla hátraszaltó mestere, de egy hónapja  megugrotta a tripla hátraszaltót is legyőzve fizikát.
Mellettük olyan állócsillagok is fellépnek, mint X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Cam Sinclair. A BMX szerelmeseinek, olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók célja ezúttal a levegőben törni egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki.
Az élő Show helyszíne és időpontja: Groupama Aréna, 2015. június 14.
Jegyek kaphatók a www.tex.hu oldalon, a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában!
További információk az eseményről a www.budapestjump.com és a www.facebook.com/NitroCircusLiveBudapest oldalakon.
ncl_logo_with_tp.jpg
Háttérinformációk a sportolókról:

Németh Kornél - Kori #108
A ma már Németországban élő, de rendszeresen hazalátogató és itthon is versenyző motoros. 
Többszörös motocross bajnok, német enduro - cross bajnok, jelenleg Kaliforniában az X- Games versenyen mutatja meg tudását.
Hujber Péter - Hujo #111 motocross versenyző, a freestyle éllovasa ma Magyarországon, 
számos fellépéssel és bemutatóval a háta mögött. Külföldi MotorShow-k állandó résztvevője, a levegő motoros magyarországi ura.
Németh Kornél facebook oldal: www.facebook.com/nth108
Hujbert Péter facebook oldal: www.facebook.com/hujber.fmx

Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...