Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Vigyázz, kész, csomagolj, Open Road Fest!

- 2015.06.09.

„Mindegy mivel érkezel, lehet, hogy egy Harley-val távozol!” - ezzel az üzenettel vár Téged júniusban a 16. Harley-Davidson Open Road Fest. Nem tudod, mit jelent június 10. és 14. között Alsóörsön, a Balaton mellett kempingezni? Mit nyújt az Open Road Fest? Ízelítő, hogy többek között mi minden vár Rád a fesztiválon: http://www.openroadfest.hu/programok/

16orf_225x295_csajos_page_001.jpg

Semmiképpen se hagyd ki a svéd EUROPE zenekar koncertjét, akik június 13-án 22:00 órai kezdettel csapnak a húrok közé, de természetesen a hazai pop-rock nagyjai sem maradnak otthon. A fesztivál line-upjában olyan nevekkel találkozhatsz, mint a Tankcsapda, EDDA Művek, Kowalsky meg a Vega, Anna and the Barbies vagy a Hooligans. Ha már ott jársz, akkor két koncert között látogass el a Sapka Művek Custom Bike Show-ra, izguld végig a kaszkadőr show-t, szurkolj a lurkóknak a Kids Race-en, vagy „nézz az ég felé” és élvezd Veres Zoli lélegzetelállító műrepülő bemutatóját. Ha nem csak nézelődni akarsz Alsóörsön, csatlakozz a nagyszabású motoros felvonuláshoz, ami az eddigi évektől eltérően, 2015-ben 11:00 órakor veszi kezdetét.

03.jpg

Ez még semmi, hiszen mindegy mivel érkezel, lehet, hogy egy Harley-val távozol! Regisztrálj a reg.openroadfest.hu oldalon és ha Te vagy a  szerencsés, Tied lehet egy Harley-Davidson Street 750. Idén a fesztiválon, ami készpénzmentes lesz, RFID chippel ellátott okos karszalagot kapsz, amely egyszerre teszi lehetővé a biztonságos beléptetést és mindezek mellett egyetlen érintéssel szavazhatsz a motor szépségversenyen és élményeket oszthatsz meg a Facebookon.

02.jpg

Idén a sátrazás mellett különleges szálláslehetőséget is igénybe tudsz venni, ha mégis maradnál éjszakára. De ugyan miért is mennél haza, ha kipróbálhatod a kapszula hotelt?


Te is úgy érzed, hogy nem maradhatsz le a Végső Visszaszámlálásról? Biztosítsd be magad, kattints az openroadfest.hu-ra és vedd meg a jegyedet még június 5-ig! Találkozzunk Alsóörsön, vagy csatlakozz a közös levonuláshoz június 10-én, szerdán, 14:00-kor a Harley-Davidson Bázisán. Teli tank és autópálya matrica ajánlott, mert húzunk egy kövér gázt és meg sem állunk Alsóörsig!
Kövesd online a fesztivál időjárását: http://www.openroadfest.hu/idojaras/

04.jpg

Oszd meg a hírt Facebookon, és ne feledd, mindenkiben van egy kis Harley.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...