Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


A Harley-Davidson bevette Alsóörsöt!

- 2015.06.22.

Négy felejthetetlen nap, több ezer fesztiválozó a helyszínen, tömérdek mennyiségű motor és mérhetetlen hangulat. Ez jellemezte az idei Open Road Festet, ami hű maradt önmagához és méltó kezdete volt a fesztiválszezonnak.

4q1a5502.jpg

Balaton, napsütés, rock, lóerők, barátok és az a különleges érzés, hogy tartozol valahová- ez volt mind együttesen az Open Road Fest. Az Európa Kemping csordultig telt és szebb időjárást kívánni sem lehetett volna: ragyogó napsütésben, rengeteg látogatóval, igazi Harley hangulatban telt a 16. Open Road Fest.
Már a nulladik nap óriási nyüzsgéssel indult.  Folyamatosan érkeztek a fesztiválozók nemcsak hazai, de messzi földről is. A sátorból reggel vagy a motorberregés, vagy a meleg napsugarak csalogatták ki az éjszaka baglyait.
A fesztiválhangulat nem váratott magára. Az első nap a Kowalsky meg a Vega avatta fel a Nagyszínpadot. Majd a fellelkesült közönség tombolva hallgatta a Tankcsapda időtlen balladáit. A kicsik napközben jótékonysági Kids Race-en mutathatták meg, hogy bennük is van egy kis Harley. Kétkerekű ovis motorokkal vették be a fesztivál utcáit.
A koncerteken kívül számos más program is várta a résztvevőket. Rodeó bikával harcoló kemény motorosok, bungee jumping, Poker Run és az Erdős-féle kaszkadőr show hódított a fesztivál második napján. A fesztiválozók számára ez volt az a nap, amikor az Anna and the Barbies fronténekesnője kifejezetten extrém stílussal készült az Open Road Festre. A hangulat a tetőfokára hágott, amikor álarc mögé bújva őrjítette meg a közönség nagyrészt férfi tagjait. A napot az EDDA Művek koncertje zárta, akik annyira ráéreztek a fesztivál ízére, hogy az eredeti másfél órás koncert három órássá kerekedett, amit a közönség egy picit sem bánt.

img_3424.jpg

Az Open Road Fest természetesen elképzelhetetlen a fenséges Harley-Davidsonok nélkül: A Harley On Tour kamionja elhozta a legújabb modelleket a fesztiválozóknak, így mindenkinek lehetősége volt kipróbálni, milyen egy ilyen legendás gép nyergében ülni.
Rekord számú látogató érkezett a 16. Open Road Fest harmadik és egyben utolsó napjára. Felvonulás, Europe koncert és nyereménysorsolás várta a szombaton érkezőket. Az ország legnagyobb motoros eseményén több mint 10 km-es sorban gyülekeztek a kétkerekűek, készülődve az indulásra. Mindenki egy életre szóló élménnyel lehetett gazdagabb. A felvonulás a motoros társadalom egységének tökéletes példája, ahol a dübörgő lóerők és a szemet gyönyörködtető gépeken kívül, már csak a lélegzetelállító szépségű táj miatt is érdemes volt részt venni.
A Europe koncert előtt fény derült a Sapka Művek épített motor show nyertesére, aki puszta kézzel egy bicikliből varázsolt motorcsodát. A hangulat akkor csúcsosodott ki, amikor a Hooligans után a Europe lépett a színpadra, aki gitár riffeket nem spórolva szórakoztatta a hálás közönséget. Mindenki torka szakadtából énekelte a „Final Countdown”-t, sőt a szerencsések a zenekar pengetőjét is magáénak tudhatták a koncert végére.

1737_59206_img_5677_n.jpg

A fesztivál történetében először történt meg, hogy egy hölgy vihette haza a nyeremény motort. Tóth Erika ugyan nem Harley-val érkezett, de egy Street 750 tulajdonosaként tért haza. A motor szemlátomást jó kezekben került. Sokan maradtak még vasárnap is hűsölni a Balaton partján, majd sátrakkal felszerelve elindultak vissza a világba.
2015-ben a fesztivál iránti érdeklődés továbbra is töretlen volt. Jövőre is ilyen szerencsés időjárást, színvonalas koncerteket és jó hangulatú befejezést terveznek a szervezők. Megéri nyomon követni a fesztivál oldalát, mert hamarosan fény derül a 2016-os dátumra!

img_4030.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...