Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Sebestyén Péter vasárnap új elektronikát tesztelt Olaszországban a misanoi versenyen.

- 2015.06.23.

A hétvégén Sebestyén Péter motorja egy új fejlesztésű elektronikát kapott, amihez az új beállításokat folyamatosan tesztelték a versenyt megelőző napokban. A motor nagyon jó, de az új elektronikával még nem állt össze, és így ismeretlen is volt a versenyző számára. Bizakodó eredmény azonban, hogy a szektor idők jól alakultak - mind a teszteken és mind az időmérőn, a verseny előtti warm up-ra még állítottak a motoron, az addigi eredmények alapján. Így a rajtot már jól tudta megfogni a versenyző.

qzvgbkkghs47sfsvzmiyqgjmywwf6bfus_rh_gl7_qo.jpg

Sebestyén Péter a sajkacsont törése után 6 héttel már túl van a második versenyén, ahol pozitívan értékelte eredményét. - "A sűrű versenyidőszak most lezárult, így szerencsére van idő regenerálódni. A balesetem után nagyon gyorsan kellett újra helyt állnom, így most pozitívan értékelem ezt a futamot. Kaptam a gyártól egy teljesen új elektronikát, amit ezen a hétvégén teszteltünk. Nagyon jól áll így össze a motor, most jön két hónap szünet, amit teljes erővel a fizikai felkészülésre szánunk és a tesztekre, hogy az őszi két futamon a legtöbbet hozzuk ki magunkból. De már a célunk a jövőév. Ezen az éven eddig rengeteg tapasztalatot szereztem és szükségem is volt mind erre, hogy az új csapattal összecsiszolódjunk. A misano-i futamon a 24. helyről a 18-ra tudtam feljönni. Nyolc körön keresztül nagyon jól tudtam menni, de egy nagyobb csatába keveredtem egy másik versenyzővel és kettőnk harca eltartott a futam végéig. A cél, hogy az őszi futamra innen fejlődjek tovább, mert van hova."

b14xzap2iq5ntfq4ehrcvsqfvgugyheebtvlb0tymps.jpg

Stefano Favaro, Péter managere örült, hogy végre a warm-up-ra sikerült, hogy beállítani a motort, hogy Péter azokat az eredményeket hozta, amit vártak tőle. - "A warm-up-on Péter végre megfutotta a 1,39-es köröket, ami a jó beállításoknak és az új elektronikának köszönhető. Innen kell tovább lépnie majd. Azt egy kicsit sajnálom, hogy a 8. körtől egy erősebb csatába keveredett és így leszakadt a bolytól, ahol még akár pontszerző is lehetett volna. De ez a csata is kellett a fejlődéséhez. Most jön egy két hónapos szünet, ahol minden eddigi eredményt, teljesítést kielemzünk, és folyamatos edzéssel, mentális felkészítéssel trénerezzük majd a Pétert. A csapattal Péter ebben az időszakban természetesen tesztelni fog. Cél, hogy a hátralévő két versenyben pontszerző helyen zárjon, hogy a jövőévet magabiztosan kezdhesse el ugyan itt a gyári Kawasaki csapatnál."

gn2liea8mesufe3_xiga4paxndcsbyg4p8z6gmxh0_c.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...