Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Foggy 40 év után visszakapta élete első motorját

- 2015.11.17.

Carl Fogarty 10 évesen kapta első motorját 1975-ben. Negyven évvel később a brit Nemzeti Motorkerékpár Múzeum restaurálta, és Foggy 50 évesen újra a birtokában tudhatja az első kétkerekűjét.

wildlife9.jpg

„Ez csodálatos! Libabőrös lettem, hogy újra látom. Látom magam ezen a motoron Oulton Parkban az apámmal. A kipufogója egészen olyan volt, mint ezen, az egyenes cső egész magasra feljött. Háromsebességes Honda blokk van benne, mikor lefelé váltottam, azt képzeltem, én vagyok Agostini, ez pedig egy MV Agusta" – mondta Foggy.

Teljesen elfelejtettem, hogy Dale-nek adtam 1992-ben, előtte a motor a garázs és a fészer között kallódott. Benőtte a gaz, és szinte ketté volt törve, úgy átrozsdásodott a lengővillája. Aztán Dale nemrég megbetegedett és sajnos meghalt. A halála előtt kérte a feleségét, azt szobában, de ki kell próbálnom, mielőtt betesszük”szeretné, ha a motor visszakerülne hozzám. Beléptem a helyiségbe, ahol a motorjait tartotta, és ott volt pontosan ugyanolyan állapotban, mint amikor neki adtam.

Később feltettem róla egy képet Twitterre, és nemsokára felhívott James Hewing, a brit Nemzeti Motorkerékpár Múzeumtól, hogy szeretnék helyreállítani nekem. A srácok fantasztikus munkát végeztek – igazából jobb állapotban van most, mint tíz éves koromban volt. 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...