Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Dögös, rockos, vérpezsdítő? Open Road Fest Tribute aréna!

- 2016.03.03.

Az Open Road Fest Tribute arénája rock muzsikától lesz hangos, ahol napnyugtától-napkeltéig garantáltan forró lesz a hangulat, és nem csak a nyár melegétől! Ha szomjazod a pengetős zsigerig hatoló hangját, a testedet átjáró dob ritmusát és mindezt autentikus körítésben élveznéd, akkor ott a helyed az első sorban!

hollywood_rose.jpg


Az Open Road Fest-en vérbeli rock programcsomagra számíthatsz. A Motörhead gigászait a Motörbreath varázsolja a színpadra feledhetetlen rock himnuszokkal, sőt egy páratlan Lemmy show-val tisztelegnek az alapítóatya előtt. Akárcsak a Motörbreath, a Kiss Forever Band is magára ölti a bőrruhát és a legjobb KISS dalokkal csábít egy egész éjszakás headbangelésre, amihez a ZZ Top is csatlakozik a ZZ Copy képében.


zz_copy.jpg

A rock villa mellett ne hagyd otthon az ördögszarvakat se, mert az AC/DC örökzöldjei is felcsendülnek a Tribute arénában az ACid/DC előadásában, ahol a Hollywood Rose tolmácsolásában csápolhatsz a legnagyobb Guns'n'Roses dalokra. A The Scorpions múltidéző dallamai is velünk lesznek a Scorpions Tribute Bandnek hála, a bulit pedig a Deep Purple dallamai folytatják a Cry Free képében. Az extrém hajviseletek királyát a Twisted Sistert a Twisted Sister Tribute a populáris rock fenegyerekeit a Red Hot Chili Peppers-t a Good Time Boys varázsolja a színpadra. Az i-re a pontot az Ed Philips and The Memphis és a Petrol, és The Silver Shine fergeteges fellépése teszi majd fel!

kiss_forever_band.jpg


A Tribute aréna a rock nagyágyúkkal lesz tele, és a levegő csak úgy izzik majd a kemény akkordoktól. Ne hagyd ki a klasszik-rock buli legnagyobbikát, gyere és énekeld együtt kedvenc dalaidat több ezer zenerajongóval, hadd hallják a Balaton déli partján is, mekkora buli van az Open Road Fest-en! Váltsd meg jegyed minél előbb, és lépj be a zene Nirvánájába.
https://www.facebook.com/openroadfest/
http://www.openroadfest.hu/


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...