Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7276 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Megjelent a Wild magazin legújabb, 245. száma!

- 2016.03.30.

Ma Budapesten, holnaptól pedig országosan megtaláljátok az újságosoknál!

cimlap245.jpg

Ízelítő a tartalomból:

MOTO GRIZZLY

Grizzy ide, grizzly oda, ha felülsz erre az olasz–amerikai power cruiserre, inkább olyan érzésed támad, mintha bölényen lovagolnál, és menet közben annak szarvaiba kapaszkodnál.

1m8a3848.jpg

RICK’S CHICANO

A chicano stílus alapjai: apehanger kormány, szinte földig érő első sárvédő, brutál hosszú kipufogók és egy aszfaltot súroló magnéziumcsík, hogy szikrák között gyűrhessük az utat.

chicano_rick064.jpg

THE SINNER

Már Mick Jagger a Stones-ból is megmondta, hogy minden bűnöző szent… és a spanyol Macco Motors fenegyerekeinek építése láttán ez az érzés csak erősödik az emberben.

_mg_6097.jpg

AGRESSZÍV SHOWBIKE

A Gigamachine szelíd szörnyetege elölről nézve egy igazi kiállításokra való, klasszikus custom, hátulról viszont ott a peresgumis, rettenetes hátsókerék, ami más benyomást kelt.

dsc_0144.jpg 

KANSO

Mese egy ánglusföldön nevelkedett rusnya kis békáról, aki szépen kivárta a sorát, aztán hipp-hopp, királyfivá változott. S a mesébe valahogy a Zen esztétikai alapelve is belekerül.

auto_fabrica_type_6_2_.jpg

EMAT SPECIAL

Mostanában kevés luxus motorépítés kerül ki az itthoni műhelyekből, ám a lapzártánk idején megrendezett 20. EMAT-on nem kevesebb, mint száz remek alkotás mérettette meg magát.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...