Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


4. Pannonia Custom Show 2016. április 1. – 3.

- 2016.04.01.

Pénteken, április 1.-én ismét indul a 4. Pannonia Custom Show és a 14. Motomotion Oberwart, és rekord 120 kiállítóval nyitja kapuit!

nevtelen.jpg

Felkészültünk! Negyedik alkalommal mutatkoznak be a Custom motorosok az oberwarti vásárvárosban. A 2016. évi Pannonia Custom Show Ausztria legnagyobb Custom vására és egy abszolút csúcspontnak számít a motorkedvelők között. A megközelítőleg 70 kiállított privát motorok mellett a kultusz márkák is megtalálhatók, mint például a Harley Davidson, a Viktory, az Indian, a Skyteam Monkey King és Mash egy saját standdal mutatkozik be. Magyar, lengyel, német és osztrák Customosok építik, nemesítik és individuálissá alakítják a motorokat. A kiállítók között megtaláljuk a Green Country Motorcyclest, a NCT Motorcyclest, a Maxomationt, a Malyhdt, a Blechmannt, részt vesz a Motorshop – Süd, a Freakmetall és a Hot – Rod Hungary. A BMW, a Honda és a Vespa motorok teszik a kiállítást teljessé.
Egy szenzációnak számít a Polaris Slinshot bemutatója!

A színpadon a címfestést, a lemeznemesítést és a különböző Airbrush technikákat csodálhatjuk meg, mindhárom vásárnapon Curtis Jensent és együttesét csodálhatjuk és hallhatjuk. Nina – Nike Höllinger moderálja három napon keresztül a Pannonia Custom Showt, érdekes háttér történeteket fog mesélni és interjúkat készíteni. A kiállított privát motorok között idén harmadszor kerül a Pannonia Custom Award kiosztásra hét különböző kategóriában.

imre_emmerich2.jpg

Naponta háromszor divatbemutató Rockabilly stílusban
Kessi és csapata a Dynamite Company naponta 10 óra 30 –tól 13 óra 30-ig és délután 16 óra 30-tól divatbemutatót tart, laza zenével és feltűnő modellekkel. Röviden a divatbemutató témája „Rock and Sweet”! A Dynamite Company, az Inked Fashion és a Bob.er Store divatjával visszacseppenhetünk az 50-es évekbe. Szabad táncolni és megengedett az éneklés… Let The Good Times Roll!
A Mat´s True Fellas Barbershop az uraknak hajvágást és borotválást kínál az egyes csarnokban.

Hot Rods és Custom Cars
További csúcsnak számítanak a Hot Rods és a Custom autók! Nemes vonalak, különleges színek és szeretettel megtervezett részletek, elmerülni a múltba, ezt megtehetik a Hot Rods és a Custom Car kedvelők. Idén először áll rendelkezésre egy egész csarnok ezeknek az autóknak, de ez még nem minden! 25 autómárka ezek között a Mercedes, a BMW, az Audi, naponta Stunt bemutatók és terepjárók, amik kipróbálhatók, Oldtimer prezentáció, Supersportcars, Slot Car Racing, motoros biztonsági bemutató és helikopteres körrepülés ezek a további attrakciók a 14. oberwarti Motomotion.
Tehát Ladys and Gentleman – please start your engine!

20160320_180448.jpg

Infó:
14. Motomotion és 4. Pannonia Custom Show 2016. április 1. -3.
Vásárcentrum Oberwart

Nyitva tartás: 09.00 – 18.00 óráig.
Felnőtt jegy: € 6.-
Kedvezményes jegy: € 4,50 (Alpha kártya tulajdonosoknak, diákoknak és nyugdíjasoknak)

www.motomotion.at/magyar
www.customshow.at
www.facebook.com/informoberwart.at

Figyelem! After Show Party – április 2.-án, szombaton, 18 órától a kettes csarnokban.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...