Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7276 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Sebestyén Peti: "Amennyire jól indult, annyira szerencsétlenül ért véget"

- 2016.05.02.
A számos technikai problémát felvonultató asseni futam után a Team Tóth megújult erővel és lelkesedéssel érkezett meg Imolába.
dsc_8910.jpg
Peti csütörtökön részt vett a Dorna szervezésében megrendezett médiaeseményen, majd szerelőivel sort kerítettek a szokásos pályabejárásra. A pénteki kétszer 1 órás edzés nagyon eredményesen telt. Peti tudatosan építette fel a tréningeket és mindenegyes apró beállításváltoztatás pozitív ereményt hozott. A szombat reggeli edzésen is folytatódott a lendület, sőt a superpole-on Petinek sikerült megfutni azt az időeredményt, amit korábban kitűzött magának. MInden előjel azt mutatta, hogy végre minden összeáll a futamra és végre fog tudni egy jót versenyezni és komoly csatákra is lesz esélye a teljesített köridők alapján. Erre azonban nem tudott sor kerülni, mert Schmitter a verseny előtti felvezető körben épp Peti előtt csúszott el, aki hiába próbálta, már nem tudta kikerülni a földön csúszó pilótát, és átment rajta, majd ő is hatalmasat bukott. A bukás miatt a verseny rajtát is elhalasztották, de akkor ez már nem is annyira érdekelte a Team Tóth egyik felét, hiszen mindenki Peti miatt aggódott. Bár a bukás borzalmas látványt mutatott, szerencsére a magyar versenyzőnek nem tört el egyetlen csontja sem, viszont bal lábfején egy csúnya sérülés keletkezett, amit össze kellett varrni, így számára ez a versenyhétvége befejeződött.
crash.jpg
Sebestyén Péter nyilatkozata:
Nagyon biztatóan alakultak az időeredmények, egyre közelebb tudtam kerülni a mezőnyhöz. Úgy éreztem, hogy lehetett volna még jobb tempót is menni, de nem sikerült kimotorozni a gumiból a maximumot. Nagyon vártam a futamot, mert éreztem, hogy most minden eddiginél jobban összeálltak a dolgok. Sajnálom, hogy így alakult, de örülök, hogy se Schmitternek, sem pedig nekem nem lett komolyabb bajunk. Nem tört el semmim, viszont a bal lábfejemet össze kellett varrni, mert valami átlyukasztotta a csizmámat esés közben, illetve még további vizsgálatokra van szükségem, hogy kiderítsék mennyire sérültek a lábamban a szalagok. Ez a versenyhétvége ezzel véget ért számomra. 
 
dsc_9069.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...