Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Dobogó - 2. helyezést ért el a magyar Harley

- 2016.05.24.

A világ egyik legrangosabb motorépítő versenyében részt venni már önmagában is nagy dolog, hát még a döntősök közé bekerülni és végül megszerezni a 2. helyezést. A Harley-Davidson Budapest által épített magyar vas nemcsak a közönségszavazatok alapján győzedelmeskedett, hanem kivívta a szakértői zsűri elismerését is.

h_d_budapest.jpg

Battle of the Kings – a verseny, melyben a szenvedély és kreativitás által életre hívott egyedi Harley-Davidson custom bike-ok szállnak harcba egymással. 2016-ban 13 kelet-közép európai H-D márkakereskedés csapata vágott neki a küzdelemnek, mindegyik kereskedés egy gyári Harley-Davidson Iron 883 modellt kapott, hogy egy-egy remekművet alkossanak belőle. A tét, elnyerni Európa Custom King-je címet.
Az átépített vasak mindegyike a maga nemében különlegesség, a közönségszavazatok alapján a döntőbe került 5 motor közül nem volt egyszerű dolga a szakértői zsűrinek. Az első helyen álló magyar motor a szakújságírókból és motorépítőkből álló nemzetközi zsűri elismerését is kivívta, végül a 2. helyezést érte el. A H-D Szczecin csapata végzett a 3. helyen és a prágai motor nyerte el az első helyezést, ezzel továbbjutva a végső döntőbe.

h_d_prague.jpg

A régiós döntők után pedig nincs más hátra, mint a végső megmérettetés, a június 8. és 12. között, Franciaországban, Biarritzben megrendezésre kerülő európai döntő, ahol eldől, hogy a 8 régió-győztes motor közül ki lesz 2016 Európa Custom King-je.

dontosok.jpg




Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...