Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


A legnagyobb oldalkocsis találkozónak keleten kis hazánk ad otthont: augusztus 11-14 Kiskunfélegyháza!

- 2016.07.06.
Buli, koncertek, sport, túra, család, természet, esélyegyenlőség, segítség és még nagyon sok minden belefér egy oldalkocsis találkozóba!
sajto_5.jpg
Különleges emberek különleges hobbija ez, amivel rengeteg örömet tudnak szerezni maguknak és másoknak egyaránt! Évente egyszer ez a sok csodabogár találkozik Kiskunfélegyházán és egyre többen csatlakoznak hozzájuk erre a hétvégére motorral, vagy nélküle, náluk ez nem számít!
sajto_13.jpg

A harmadik nemzetközi Oldalkocsis Találkozónak ad otthont a kiskunfélegyházi Parkerdő augusztus 11.-tól 14.-ig. A találkozóra tavaly több, mint háromezer felnőtt és gyermek volt kíváncsi, a szervezők idén is számítanak további létszámnövekedésre a visszajelzések alapján. Kiskunfélegyházát az érdekes és látványos külföldi és hazai oldalkocsis fogatok sokasága mellett a rendezvény gyermek- és családbarát kialakítása, valamint a helyi mozgáskorlátozott, szociális és gyermekvédelmi egyesületek részvétele emeli ki a motorostalálkozók sorából az esélyegyenlőség jegyében.
A találkozón idén a színvonalas családi programokon, koncerteken, a játékvilágon, a gyermekmotoroztatáson, az oldalkocsis kiállításon és szépségversenyen, az oldalkocsis és egyéb motoros kaszkadőr bemutatókon és a környék nevezetességeihez vezetett motoros túrákon túl egyre komolyabb szakmai programok is várják az érdeklődőket. A résztvevők megtekinthetik oldalkocsis világjárók túrabeszámolóit, magyar oldalkocsiépítők előadásait, mint például Illés Csaba, a dönthető, Schwenker típusú fogatok hazai szakértője prezentációját. A rendezvény történetében először jelennek meg külföldi kiállítók, abból is rögtön három. A német Motek és BVHK, valamint a holland Tripteq oldalkocsi manufaktúrák képviseltetik magukat a kiállító térben előadásokkal és próbamotorozással. A nyugaton évtizedek óta töretlen sikerrel működő oldalkocsis motorépítő cégek Kiskunfélegyházán tudnak legkönyebben piacot nyitni kelet felé, itt találkozhatnak számos, a keleti blokk szinte összes országából érkező három kerék fanatikussal.
sajto_2.jpg
Az magyar oldalkocsis társadalom nagy érdeklődéssel figyeli a hazai motorépítő műhelyek munkáját, hiszen oldalkocsis motor sorozatgyártás Európában jelenleg nincs, így minden újabb kigördülő oldalkocsis fogat egyedi építésként készül hazánkban is. A találkozó keretein belül ezért először kerül megrendezésre épített motorok összejövetele, ahova minden egyedi készítésű motort és építőjét várnak sok szeretettel a szervezők, legyen az chopper, bobber, cafe racer, flat tracker, bagger, scrambler, streetfighter vagy akár trike. Természetesen az építések is megmérettetik majd magukat a közönség és a szakmai zsűri szavazatai alapján.
sajto_6.jpg 
A 2016-os Nemzetközi Oldalkocsis Találkozó részletes programja:
2016_programplakat_vegleges_tamogatokkal.jpg

Augusztus 11. csütörtök:

08:00-16:00 "Lépj közelebb" esélyegyenlőségi roadshow mozgáskorlátozott és szociális szervezetek bemutatkozásával és színes családi programokkal
10:00 Vezetett oldalkocsis és motoros kirándulás Pálosszentkútra
16:00 Kiállítás megnyitó
16:30 Tandemzóna: ejtőernyős bemutató, tandemugrás, sétarepülés
17:00 Gyermekmotoroztatás
18:00 az ALMA együttes koncertje
19:30 Shelters
20:15 Hard Decision
21:30 Kártékony Blues Band: Jimi Hendrix és Stecie Ray Vaughan cover
23:00 Mad Gun hard rock tribute show

Augusztus 12. péntek:

10:00 Vezetett oldalkocsis és motoros kirándulás a tőserdei Harmincházas Pálinkavárosba a Tisza Világ Fesztivál helyszínére
16:00 Oldalkocsis és motorépítő előadások: Oldalkocsis Betyárok túrabeszámoló, Illés Csaba, a dönthető, Schwenker típusú oldalkocsik építőjének előadása, német és holland oldalkocsis építők bemutatkozása: Motek, Tripteq, BVHK
17:00 Gyermekmotoroztatás
18:00 Kolorful irish rock
19:30 Joe Cocker coverband
20:30 The Doors emlékzenekar
22:00 Fullánk Tankcsapda tribute
24:00 Exon Hobo Blues Band tribute

Augusztus 13. szombat:

10:00 Oldalkocsis és motoros városnézés: Templomhalom, Városháza, Kiskun Múzeum
14.00 Épített motorok találkozója, oldalkocsis és motoros szépségverseny
16:00 Oldalkocsis és motoros felvonulás a Parkerdőből a városközpontba
17:00 Oldalkocsis és motoros kaszkadőrbemutatók, extrem enduro show a Városi Sportcsarnok parkolójában
18:00 Motoros vetélkedők és játékok a Parkerdőben
19:00 Swing Cats
20:45 Audiowolf (Németország)
21:30 Lord Bishop Rocks (USA)
23:00 Heep Freedom Uriah Heep show
24:00 Cry Free Deep Purple Show 

Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...