Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Keanu Reeves saját motormárkát dobott piacra

- 2016.08.25.

Keanu Reeves nem csak A-listás színész, hanem hatalmas rajongója a járműveknek, legyen az két vagy négy keréken. De nem állt meg annál, hogy vesz egyet és vezeti, hanem saját motormárkát alapított legjobb barátjával, Gard Hollingerrel.

untitled_3a.jpg

Az ARCH motorcycles első darabja KRGT 1 néven fut, 2032 köbcentivel, és elég borsos áron: 28 millió forintot kell előteremteni rá.

arch_tt_red_40_fotor.jpg

Akkor jött először a saját motormárka ötlete, amikor Hollinger át akarta építeni Reeves Harley-Davidsonját 2007-ben. Az átépítésből végül semmi nem lett, helyette előálltak egy teljesen új motor ötletével.

arch_matte_polished_4_1_fotor.jpg

Évek teltek kemény munkával, de most már egy sikeres üzletet visznek ketten, és előálltak egy mindent vivő motorral, a KRGT 1-el. A következő időszakban évi 30 motort szeretnének gyértani és eladni, ügyelve arra, hogy márkájuk exkluzivitása megmaradjon.

ko_web_10.jpg

Az összes motor kézzel kézel, kb 200 alkatrész felhaszbálásával, aminek köszönhetően teljesen tulajdonos igényeihez tudják szabni a motor megjelenését. A 2000 köbcentit egy 6 sebességes váltóval tudjuk kordában tartani.

arch_nm_web5.jpg

A küllők karbonszálasak, a motor teste pedig alumínumból van kifaragva.

download_6_.jpg

arch_orange_black_white_16_22_web.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...