Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Györfi Alen a bajnoki címért küzd a Slovakiaringen

- 2016.09.23.

A 220 Volt H-Moto Team Európa-bajnoka mellett Kovács Bálint Hockenheimben zárja az idei szezonját az ADAC KTM Kupában

 2016_gyorfi_alen1.jpg

Újabb nehéz, de remélhetőleg sikerekkel teli hétvége vár Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapatára. A 220 Volt H-Moto Team ezúttal két komoly nemzetközi sorozatban ér el a szezonzáráshoz. Györfi Alen az Alpok Adria sorozat záró állomásán, a Slovakiaringen a bajnoki címért száll harcba a Superstock 600-as kategóriában, míg Kovács Bálint ezúttal Hockenheimben, a német IDM Bajnokság mezőnye előtt szeretne minél előrébb végezni az ADAC KTM Kupa szezonzáró futamán.

A 220 Volt H-Moto Team korábbi Európa-bajnoka, Györfi Alen az Alpok Adria sorozatban áll rajthoz, mégpedig a mindent eldöntő utolsó fordulóban. A Superstock 600-ban induló motorosnak nem lesz egyszerű a dolga, ugyanis jelenleg második helyen áll összetettben, és ha szeretné megnyerni a bajnokságot, akkor 18 pontos hátrányt kell ledolgoznia a hétvégi dupla futamos versenyen, melyet hagyományosan a Slovakiaringen rendeznek meg.

– Már nagyon vártam ezt a hétvégét, hiszen ismét egy izgalmas évnek és bajnokságnak teszünk pontot a végére. Sajnos az idei évben a balszerencse játszott főszerepet, de ennek ellenére sem csüggedek, hiszen a menet közben különböző okok miatt elveszített harminc-negyven pont ellenére harcban vagyok a bajnoki címért. Nagy elszántsággal megyek a szlovák pályára, és úgy állok oda, hogy mindent megteszek a bajnoki cím megszerzéséért. Mivel jelenleg tizennyolc pont a hátrányom, így nem rajtam lesz a teher. Semmi vesztenivalóm nincs, így beleadok mindent, aztán majd meglátjuk, hogy mindez mennyit ér majd  – jelentette ki Györfi Alen.

2016_kovacs_balint1.jpg

Kovács Bálint is befejezi az ADAC KTM kupában az idei szezont, ráadásul a legendás Hockenheimringen ezúttal ismét igazi nagyágyúk, a német IDM klasszisai előtt bizonyíthatja tehetségét. Az ifjú motorosra ezen a hétvégén csak egy futam vár, ám mivel eddig sosem ment ezen a pályán, így a pénteki szabadedzésen kell maximálisan megbarátkoznia az aszfaltcsíkkal. Bálint jelenleg összetettben a 8. helyen áll, de némi szerencse és jó szereplés esetén akár az ötödik helyet is megszerezheti, ami igencsak jó eredmény lenne első olyan évében, ahol egy komoly sorozatban versenyezhetett egész szezon során.

– Nagy izgalommal várom a szezonzáró futamot, ami a pályaismeret hiányában különleges kihívás lesz a számomra. Természetesen bízom abban, hogy sikerül a szabadedzésen kiismernem a hockenheimi aszfaltcsíkot, és a szombati időmérőn a lehető legjobb eredménnyel zárni. A versenyen a maximumra törekszem, ugyanis összetettben szeretnék előrébb lépni, amihez dobogóközeli eredményre lesz szükségem. Mindent beleadok valamennyi felmenetelkor és a futam során is, aztán majd meglátjuk, mindez mire lesz elég. Nagyon bízom abban, hogy semmilyen hiba nem gátol majd meg a jó szereplésben – fogalmazott Kovács Bálint.

Amíg Györfi Alen szombaton és vasárnap is megküzd az ellenfeleivel, addig Kovács Bálint számára szombaton az időmérővel és a futammal véget is ér a szezon.

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...