Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


A Low Rider S lett a az év legjobb cruiser motorja

- 2016.10.10.

A Harley-Davidson Low Rider S nyerte el az év legjobb cruiser motorja címet. Ráadásul duplán zsebelte be az elismerést, először a Cycle World ítélte oda neki, majd a Motorcyclist Magazine is őt választotta a legjobbnak. Ez nem kis dicsőség, hiszen a két legismertebb amerikai szaklapról van szó. De minek köszönhető a modell elsöprő sikere?

 low_rider_s_best_cruiser_2016.jpg

Kérdésünkre a választ a Motorcyclist Magazintól kapjuk meg: „Az erő és a súly aránya ugyanolyan fontos a cruisereknél, mint a sportmotoroknál.

A Low Rider S, a Harley-Davidson S széria modellje, amelyet a Dark Custom stílus és a Hot-Rod formula hívott életre. Azaz, építsd be a legnagyobb motorod a lehető legkönnyebb vázba, amit csak képes vagy gyártani. A Harley-Davidson pedig bölcsen követte a formulát, a Screamin’ Eagle 110 köb-inche Twin Cam motorblokkot párosította a karcsú Dyna vázhoz, ami hihetetlen jó összhatást eredményezett. Egyszerre erőteljes és könnyen kormányozható. Minimalista stílus, maximális hatás – egy igazi agresszív, teljesítményalapú motor!

low_rider_s.jpg

h_d_low_rider_s_03.jpg

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...