Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7276 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Megjelent a Wild magazin legújabb, 254. száma!

- 2016.12.19.

Januárig még párhuzamosan kapható a decemberi szám is, de aki szereti halmozni az élvezeteket, addig is felváltva lapozgathatja 2017 első számát is.

cimlap254.jpg

Ízelítő:

A REFERENCIAMUNKA

A CX500 sok módosítás kedvelt alapja. Azonban kis méretéhez képest nagy a blokkja, ezért az alkotók többnyire nem a radikális fullcustom irányvonalában gondolják tovább a típust.

 

FEKETE ÉS ARANY

Elképesztően elegáns az ECC új motorja. A fekete–arany színösszeállítás jó választás, és sietve tegyük is hozzá, hogy a motor arany felületkezelése nem más, mint valódi arany!

 img_5139.jpg

AUTÓ JOGSIVAL VEZETHETŐ HARLEY

Szinte még fel sem ocsúdtunk a baggerek 26-30 collos első kerekei okozta döbbenetből, és máris itt az új őrület. A megoldás kulcsa a Rick’s átalakító készletében rejtőzik.

 trike_ricks_26zoll_025.jpg

ABS NÉLKÜLI BSA

Hazan megye lordja, Max Hazan a szerény építők közé tartozik. Csendesen fűrészelget otthonában, aztán amikor néha egy-egy új építéssel jelentkezik, mi csak kapkodjuk a fejünket.  

 bsa_nagy_7.jpg

TRIUMPH CAFE

Balázs és Pisti jóbarátok. A Triump alapú café racer építésének gondolata akkor merült fel bennük, amikor együtt ettek és együtt ittak a Gigamachine Diner nyitóbuliján.                                            

 qw_0124.jpg

ÖBÖLKÉK VERSENYZŐ

A Harley Heaven stábja ezzel a softail-lel egy legendás autónak állított emléket: annak a Ford GT40-nek, amelynek 1966-69 között nem akadt vetélytársa a Le Mans-i versenyeken.

 hdb_gulf_0004_.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...