Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7276 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Kedvezményes jegy a Budapest Motor Fesztiválra!

- 2017.01.26.

Egy hónap múlva nyit a Budapest Motor Fesztivál, mely több éve a szezon kezdetét jelenti a hazai motorosoknak. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban megrendezésre kerülő kiállítás 2017. február 24-26. között várja az érdeklődőket a piac újdonságaival és felszerelések, ruházatok széles kínálatával.

logo.jpg

A kiállításra még egy hétig, azaz január 31-ig lehet kedvezményes belépőt vásárolni a www.motorshow.hu weboldalon, úgyhogy aki ezt még nem tette meg, mindenképpen kattintson most, hiszen az elővételes jeggyel a pénztáraknál kialakuló sorban állás helyett a motorok között töltheti el az értékes időt.

Az esemény közeledtével egyre több információ lát napvilágot Magyarország legnagyobb motoros szezonnyitó rendezvényéről, melynek legnagyobb idei újdonsága, hogy 2017-ben önállóan, új társrendezvénnyel közösen kerül megrendezésre. Így idén tuning autók helyett, a kiállítás színvonalához jobban illő Budapest Boat Show lesz megtekinthető a belépőjeggyel.

2016_03_20_11_44_53_d0054.jpg

A Budapest Motor Fesztivál idén új pavilonban várja a látogatókat, így a látogatók a HUNGEXPO legnagyobb, ’A’ pavilonjában tekinthetik meg az Aprilia, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, MV Augusta, Piaggio, Suzuki, Vespa, és Yamaha legújabb modelljeit. Eddig legalábbis ezek a márkák vesznek részt biztosan a kiállításon, de a szervezők folyamatosan dolgoznak azon, hogy ez a lista február második feléig még bővüljön. A területnövekedés egyik előnye, hogy így a kiállításon minden egy helyen lesz megtalálható. A szériamodellek mellett kap helyet a több mint 20 éves Épített Motorok és Autók Találkozója is, melyen világszínvonalú motorépítő mestereink mutatják be a kezük alól kikerülő munkákat. Szintén az ’A’ pavilonban kap helyet 2017-ben a Veterán Motor Kiállítás, mely tavaly mintegy 150 motorkülönlegességet mutatott be. A kiállításon előreláthatólag idén is számos kuriózum kerül bemutatásra, így a látogatók többek között megismerkedhetnek a magyar kismotorokkal a WM100-től egészen a Csepel 125-ig.

2016_03_18_14_18_10451.jpg

A korábbi, februári időpont miatt idén fedett helyen kerülnek megrendezésre a bemutatók, így a ’D’ pavilonban kerül sor a Supermoto bemutatóra, amely idén először várja a látogatókat. Természetesen visszatérnek a Streetfighterek is látványos bemutatóikkal, de bemutatkoznak a rendőr és mentőmotorosok is. A szabadtéren kap helyet a quad tesztelés, amely minden eddiginél több gyerek és felnőtt pályával várja a quadozni vágyókat. Bővebb információ a rendezvényről a www.motoroshow.hu weboldalon.

2016_03_19_14_50_44_d0377.jpg

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...