Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Yamaha YS125: A tökéletes, könnyű városi motorkerékpár

- 2017.03.08.

Az új Yamaha YS125 sportos, stílusos új dizájt kapott, ugyanakkor megtartotta a népszerű YBR125 legjobb funkcióit és tulajdonságait. Úgy tervezték, hogy még több embernek imponáljon.

 2017_yam_ys125_eu_rm7_accact_001k.jpg

A Yamaha az eredeti YBR125 erősségeire építve folytatja az Urban Mobility sikertörténetét a kedvező árú, sportos stílusú, könnyű városi motorkerékpár, az YS125 bemutatásával, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy megfeleljen az európai ingázók szükségleteinek és igényeinek.

 

Új Yamaha YS125: Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás, nagyobb kényelem és stílusosabb kialakítás

Az új Yamaha YS125 modellt úgy tervezték, hogy kihangsúlyozza azokat az elemeket, amelyek népszerű városi motorkerékpárrá tették az YBR125 modellt, ugyanakkor kényelmesebb, stílusosabb és vonzóbb megoldást jelentsen napjaink okos, kifinomult ízlésű ingázói számára.

 

Egyszerű kezelhetőség

Akár forgalmas városi utakon, akár kis mellékutcákban közlekedsz, az YS125 könnyű váza és osztályon felüli felfüggesztése minden utazást könnyebbé és élvezetesebbé tesz.

A 18 colos kerekek mozgékonyságot és stabilitást biztosítanak – a 2,75-18-as első és a széles, 100/80-18-as hátsó abroncs pedig kényelmes, biztos úttartást garantál.

 

Egyenletes, megbízható, gazdaságos motor

A megbízhatóság, a megfizethetőség és az alacsony üzemeltetési költségek mind rendkívül fontosak napjaink okos ingázói számára. Az YS125 új tervezésű, 125 cm3-es, léghűtéses, 2 szelepes, SOHC EU4 megfelelőségű motorja az egyik legmegbízhatóbb és leggazdaságosabb kialakítással rendelkezik a kategóriájában.

Annak érdekében, hogy az YS125 modellnek kiemelkedően alacsony legyen az üzemanyag-fogyasztása és alacsony a károsanyag-kibocsátása, a kompakt motor lökethosszát 57,9 mm-re növelték, míg az új hengerfejben keskenyebb szelepszöggel és edzett szelepekkel találkozunk.

Az egytengelyes kiegyensúlyozás egyenletes vezetést biztosít, emellett elektromos és berúgókaros mechanizmussal is felszerelték.

 2017_yam_ys125_eu_rm7_act_001k.jpg

Rendkívül gazdaságos és megbízható

Az új tervezésű, 125 cm3-es, 4 ütemű, SOHC egyhengeres motor rendkívül gazdaságos üzemanyag-fogyasztást biztosít. Az YS125 modellt nagy kapacitású, 14 literes üzemanyagtartállyal szerelték fel, amely 1 literrel nagyobb, mint az elődnek számító YBR125 modellé, így lehetővé teszi, hogy akár 300 kilométert is megtegyél két tankolás között.

 

Sportos, új külső

Az YS125 friss, új megjelenéssel színesíti a könnyű városi motorkerékpárok kategóriáját. A sportos első részen új tervezésű fényszóró található, amelyet kompakt, új fejidom vesz körül. Az első és a hátsó irányjelzőket átlátszó lencsék borítják – az új tervezésű hátsó lámpa és a rendszámtáblatartó pedig kihangsúlyozzák a könnyű városi motorkerékpár sportos kinézetét.

 

Finomított stílus

Az új, szögletes oldalsó légterelők jól illenek az új fényszóróhoz és a fejidomhoz, az újratervezett oldalidomok, a farokidom és az első sárvédő – valamint az új, felfelé ívelő, fekete kipufogódob – pedig sportos, élénk új megjelenést kölcsönöznek az YS125 modellnek.

 

Magasabb ülés és kényelmesebb üléshelyzet

Az YS125 ergonomikus kialakítása biztosítja, hogy magasságtól és súlytól függetlenül minden motoros azonnal kényelemben érezhesse magát, amint felül erre a könnyű városi motorkerékpárra.

A 795 mm magas ülés 15 mm-rel magasabban van, mint az YBR125 modellen, így természetes, függőleges üléshelyzetet nyújt a kényelmes munkába járás érdekében.

 2017_yam_ys125_eu_rm7_det_006k.jpg

Eredeti Yamaha tartozékok

Azok az ingázók, akik növelni szeretnék az YS125 mindennapi praktikusságát, az eredeti Yamaha tartozékok választékában többek között egy sportszélvédőt, valamint egy hátsó csomagtartót és egy 30 literes hátsó dobozt találnak.

 

Színek:

Power Red - Competition White - Midnight Black

 

Elérhetőség

2017. április közepe

 

Ajánlott kiskereskedelmi ár

Ajánlott kiskereskedelmi ár regisztrációs adóval: 938.000 Ft

 

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...