Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Goodridge fékcsövek örök élet garanciával!

- 2017.04.13.

A Goodridge fémhálós fémfékcső a belső teflon csövön a legjobb minőségű rétegelt acélsodrony erősítéssel és speciális színezett (12 szín) műanyag bevonattal készül.

shadow_gold_flyer.jpg

A Goodridge fékcsövek jelentősen növelik a fékhatást mind az új, mind a régebbi motorkerékpárok esetén. Kiküszöböli a fék elpuhulását pontos nyomáspontot biztosítva még nehéz körülmények között is (pl. verseny, vagy akár túrázás), így biztosítva megbízhatóbb, nagyobb fékhatást.
A rozsdamentes acélsodronynak köszönhetően felettébb jól ellenáll a kopásnak és az oxidációnak.
A fékcsövek rendelhetők horganyzott, krómozott, vagy rozsdamentes acél fittingekkel és csavarokkal, valamint verseny célokra könnyű alumínium ötvözetből, öt különböző színű eloxálással.

motorcycle_trader_wall_planner_.jpg

A fékcsövek egy speciális présgéppel helyben készülnek, a világon egyedülállóan örök élet garanciával!!!

Kívánságra bármilyen hosszúságban és kivitelben egyedi legyártás is megoldható (több mint 50 féle csatlakozó!).
A fékcső szettek tartalmazzák a csöveket méretre vágva rásajtolt végekkel, csavarokat, tömítéseket és az örök élet garanciát! Az árak 8.000.-Ft / szettől indulnak.

jszinsor.jpg


A Goodridge motorkerékpár fékcső kittek megbízhatóságot, biztonságot és elképesztően különleges megjelenést kölcsönöznek mindenfajta motorkerékpárnak, legyen az brit, japán, amerikai, német, vagy olasz.
A fékcsöveken kívül rengeteg fajta, típusú és méretű olaj- üzemanyag- hűtőfolyadék csövet, csatlakozót és egyéb kiegészítőt készítenek a WRC Rally, F1, WSBK, MotoGp bajnokságokra, ahol a legszélsőségesebb körülmények közt is kiválóan helytállnak. Ezeket a fékcsöveket használja Herczeg Balázs alias Mókus hazánk ismert Stunt versenyzője is!

(Több infoért katt a képekre!)

goodridgecar.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=k8KcOrwcWnA


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...