Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Támad a Rockmafia az Open Road Festen!

- 2017.04.13.

Június 10-én támad a debreceni Rockmafia az Open Road Festen! Úgyhogy Tankcsapda pólót elő, rock villát az ég felé, mert a srácok sosem látott újítással érkeznek, amiről Sidi lerántotta a leplet. Ráadásul azt is elárulta, mi a banda sikerének a kulcsa, és miért tartja magát „piszok mázlista fickónak.”

tankcsapda_02.jpg

„Teljesen újfajta show-t, új koncepciót találtunk ki az Open Road Festre.” Na és mi adja a „Feel the Freedom” életezést a rock nagyágyúnak? Az ő szavaival élve motorok, és bizsergés. „Olyan ez, mint amikor a gyerek beszabadul a játékboltba. Bármerre nézel olyan etalont, különlegességet látsz, ami miatt már megérte felkelni. Már amikor közeledünk a fesztivál területéhez, izgulunk, bizsergünk. Az Open Road Festen minden egybe van ahhoz, hogy megéld a szabadságot, a rock sztár életérzést: jó társaság, egyforma érdeklődésű emberek, motorcsodák, rock”- Sidi.

És mitől más ez a fesztivál, mint a többi? „Nem akarom túlromantikázni a dolgot, de itt 0-24-ben megy a buli, nem csak éjszaka a színpadon, hanem nappal is történnek dolgok. Már csak a vasak és az arcok miatt is imádok napközben az Festen sétálgatni”- tette hozzá a Tankcsapda gitárosa. A fesztivál megkoronázásaképp a Tankok eddig soha nem látott újítással robbannak be a színpadra, és persze a régi idők emlékére is zenélnek egyet.

tankcsapda_03.jpg

Hiszen a ’90-es évek elején, aki élt és mozgott, és rocker vér csörgedezett az ereiben, fejből tudta a Tankcsapda összes dalát, sőt még az is akaratlan lábdobogásba kezdett, aki popslágereken szocializálódott. Három évtizeddel később még mindig a rock a legjobb méreg, olyannyira, hogy a Tankcsapda lett Magyarországon maga a rockzene megtestesítője, és olyan kultuszt teremtett, ami generációkon átívelve a mai napig durva rock- függőséget okoz.

„A TCS sikerének az egyik titka, hogy mindig visszamegyünk a gyökereinkhez. Tudjuk, hogy honnan indultunk, és megéljük, amit elérünk. A gyerekkori álmokból inspirálódunk, amikor még azon gondolkoztunk, milyen jó lenne a Dunántúlon játszani, aztán külföldön, és egyszer egy olyan helyen ahova repülővel kell menni” – mesélte nevetve Sidi a banda gitárosa. „Emlékszem, kissrác koromban volt egy piros MZ-m, úgy motoroztunk, hogy azt képzeltük, hogy egy Harley.” Sidi maga is hatalmas Tankcsapda rajongó volt, aztán egy nap a bandában találta magát, később egy H-D Heritage Softail nyergében, „igazi Hollywoodi story - közhely ide vagy oda, piszok mázlista fickó vagyok.”

Közel harminc év rockkal átitatott mámoros év után a Rock & Roll rugója még mindig az, ami a kezdetekkor: a zene imádata, a rocksztársággal járó életérzés, és az alázat. „a koncert előtti másodpercekben, az intro alatt szeretek kinézni a felspannolt tömegre és egy pillanatra visszamenni azokba az időkbe, amikor a suli zenekarral három ember előtt játszottunk, most pedig ezrek előtt. Meg akarom élni a siker minden pillanatát.” –mondja Sidi.

A siker pedig ’89 óta a Tankcsapda védjegyévé vált, hogy az igazi rock sztár imázs, amit a vadság és a szabadság feelingje leng körül. „A TCS tagjának lenni 0-24-es dolog. A banda szent és sérthetetlen, ez az első, ekörül forog mindenki agya, egyszerűen megéljük a rock and rollt”- avat be Sidi.

tankcsapda_01.jpg

Június 10-én, szombaton te is részese lehetsz a rock and roll életérzésnek, mert jönnek a Tankok! Úgyhogy készülj fel, mert brutális zúzdától lesz hangos az Open Road Fest, ahol szabadság és a rock összeforr. Váltsd meg jegyed most, és találkozzunk a 18. Harley-Davidson Open Road Festen – ’Feel the Freedom’!

http://www.openroadfest.hu/product/eloveteles-jegy/

Alsóörs – 2017. Június 7-11.

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...