Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7276 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Július 8-án a Pickup & 4x4 Fesztivál a Hungaroringen

- 2017.07.07.

Magyarországon és Európában is egyedülálló fesztivál lesz ez,  nem „őrült off-roadozás” hanem egy igényes, interaktív az egész család számára kikapcsolódást nyújtó egész napos program, koncertekkel, gyerekprogramokkal, off-road vezetéstechnikai segítséggel az épített és a természetes erdei környezetben, a HUNGARORING kellős közepén!

plakat_hu.jpg

Instruktoraink mindenkit megismertetnek a pickup és 4x4 vezetéstechnikai alapokkal és valós off-road környezetben próbálhatja ki mindenki saját pickup vagy 4x4-es autóját, felügyelt körülmények között, szakmai segítséggel. A kezdőtől a profi szintig, mindenkinek tudunk majd vezetéstechnikai segítséget nyújtani. A helyszínen folyamatosan lesznek új autó bemutatók, így nem csak „szalon körülmények” között lehet azokat kipróbálni, hanem élesben változatos terepviszonyok között. 

pu1.jpg

Aki elég bátor, az kipróbálhatja a mobil off-road  rámpa extrém emelkedőjét és lejtőjét illetve az autóhintáját és garantáltan olyan élményben lesz része amit nem könnyen fog elfelejteni!

Monster Truck utasnak is jelentkezhet bárki, sőt a bátrabbak akár vezethetik is, ez is garantáltan olyan élmény amit nem igazán lehet hétköznapinak nevezni.

 pu3.jpg

Azok számára akik el szeretnének lesni egy-két vezetéstechnikai fogást, ajánljuk az épített off-road pályát, ahol saját autót vezetve instruktori segítséggel lehet végigmenni a különféle terepakadályokon, rámpán, vizesárkon, rázóköveken, emelkedőn és lejtőn akár extrém oldaldöntött helyzetben is. 

 

Mivel tud többet egy épített pickup vagy 4x4-es autó a „gyári” társaihoz képest? Most garantáltan kiderül majd, gyertek el és nézzétek meg vagy próbáljátok ki! Mi az a terepszög, rámpaszög, futóműemelés, body kit? Hogyan kell szakszerűen csörlőzni és terepváltót használni? Erre mind mind választ adnak tapasztalt kollégáink és instruktoraink és ha kis szerencséd van könnyen összefuthatsz „Dakaros” versenyzőkkel is akik biztosan tudnak majd sok érdekes dolgot mesélni a tereprally autókról is.

 

Több Pickup és 4x4-es autót várunk külföldről is, az egyik legérdekesebb lesz talán egy 6x6-os épített pickup. Na erre még mi is kíváncsiak vagyunk!

A színpadon folyamatosan lesznek különféle autóbemutatók, koncertek, díjátadások. A fesztiválra várjuk a Pickup és 4x4 szépségverseny díjazottjait így különleges és extrém autókban sem lesz hiány.

 pu2.jpg

A fesztiválon nagyon sok nyeremény kerül kiosztásra több mint 1 millió forint értékben. A fődíjakat egy egyszerű regisztrációs űrlap kitöltése vagy tombola megvásárlása árán szerezhetjük meg, kinek kedve szerint.

 

Fődíj: Egy szett KMC  felni 18”x9” méretben! Értéke 609 000 Ft!

 

A július 8.-i időpont miatt valószínű nem lesz hideg a fesztiválon, de a forró hangulatot a megrendezésre kerülő bikinis autómosás és bikini bemutató is garantálni fogja!

 

14 éves korig ingyenes a belépés, a legkisebbeket arcfestés és több érdekes gyerekprogram várja. Aki nem rendelkezik pickup  vagy 4x4-es autóval annak is érdemes kilátogatnia a Hungaroringre, mivel az 50m-re található parkolóban ingyen leteheti gépkocsiját és gyalogosan bejöhet a rendezvényre. Nekik találtuk ki a Dzsungel Taxit, melyet szintén ingyenesen igénybe véve mindenki megtapasztalhatja a pickup és 4x4 élményt!

Legyen a Te autód is Dzsungel Taxi!

A fesztivál területén lesz Street Food egész nap és a VIP vendégek részére még catering szolgáltatás is!

Az fesztivál végén Pickup és 4x4 autók felvonulása zárja majd az eseményt, reméljük ti is csatlakoztok majd!

Szóval, mindenkinek csak ajánlani tudjuk, hogy látogasson ki július 8.-án a HUNGARORING-re a Pickup 4x4 Fesztiválra, garantáltan olyan programokkal várjuk az egész családot ami után nagyon sok új élménnyel fog mindenki hazatérni!

 

A fesztivál Facebook oldala:

https://www.facebook.com/events/170083056837315

Hungaroring oldalán:

http://hungaroring.hu/hu/esemenyek/pickup-4x4-fesztival

http://terepenvezetek.hu/hu/kezdolap/hirek/pickup-4x4-fesztivl-a-hungaroringen

Fesztivál weboldala:

http://fesztival.pickup4x4.hu

 

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...