Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


115 év szabadság - jubileumi gigatalálkozóra készülnek a Harley-sok

- 2017.07.28.

2018 különleges év lesz a Harley-rajongóknak, hiszen jövőre ünneplik a legendás márka születésének 115 éves fennállását! A jubileumhoz természetesen óriási buli dukál, többszázezer motorossal, felvonulással, Harley-Davidson kiállítással és persze fantasztikus hangulattal. A gigatalálkozóra minden múltbéli, jelenlegi és jövőbeli motorost várnak Prágában. A kétkerekűek szerelmeseinek már most érdemes beírni a naptárukba a dátumot: 2018. július 5-8.

00.jpg

1903-ban kezdődött a történet, amely azóta legendává lett és nem túlzás azt mondani, hogy milliók életét változtatta meg, és változtatja meg a mai napig. A Harley-Davidson a motorozás szeretetét és a szabadság feelinget hozta el az embereknek, egy csepp lázadással fűszerezve. Mindeközben egy világméretű rajongói klub is született. A Harley Owners Group (H.O.G.) egy óriási család is egyben, generációk, melyeket a látóhatár, és álmaik kergetése köt össze örökre. Versenypályák megszállottai, az éjszakai motorosok, a gumifüst rabjai, klubtagok, motorépítők, kilométerfalók...

01.jpg

A jubileumi ünnepség a rajongók bulija. A motorok, a száguldás, a versenyzés által új barátságok születnek, így minden motorost szívesen látnak az eseményen, de azokat is, akiket megérintett már a motoros érzés, de még nem volt alkalmuk kétkerekűre ülni.

02.jpg

Ahogy Marc McAlister, a Harley-Davidson nemzetközi igazgatója nyilatkozta:

Izgatottan várom, hogy Prágában együtt ünnepeljük barátainkkal, családunkkal, márkatársakkal, és rajongókkal a fantasztikus Harley-Davidson 115 éves fennállását. Jobb helyet el sem tudok képzelni arra, hogy együtt emlékezzünk meg erről a vállalatunk történetében mérföldkőnek számító alkalomról - ezúton is szívből köszönjük Prágának, hogy kitárja kapuit a világ minden tájáról érkező motoros barátok előtt, lehetővé téve a különleges alkalmon való részvételüket. Kezdődjön a mulatozás!”

03.jpg

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...