Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7276 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Megjelent a Wild magazin legújabb, 261. száma!

- 2017.07.28.

Elérkeztünk a nyár utolsó hónapjához, ami azt jelenti, hogy még legalább 3 hónapig gond nélkül lehet motorozni. Utána is, csak jobban fel kell öltözni :)

Mi nem változtatunk semmin, augusztusban is elhozzuk nektek a legújabb építéseket, a legjobb bulikat és a legszebb lányokat!

cimlap261.jpg

Ízelítő a tartalomból:

Pénztárcakímélő Harley

Ha van költséghatékony építés, Roadry motorja mindenképpen annak tekinthető. Az építésre fordított összeg úgy lett 200 euró, hogy ebben benne van az új első gumi és a spoiler ára is!

 cikk261.jpg

Stock sucks!

Az osztrák Roland az első Spuri gyártásának 60. évfordulóját azzal ünnepelte, hogy átfaragott egy 1200-as Nightstert, majd annak tankjára íratta a gyári motorokkal kapcsolatos érzéseit

 img_6034.jpg

A ruhám bőr…

Ha valamire, akkor erre a gépezetre tökéletesen illenek a Gép-induló szavai, hiszen a nagyszombati BK-Garage bőrburkolatú karosszériás motorral nevezett be az idei EMAT-ra.

 wild2808.jpg

Olajban úszó rettenet

Ne higgy a szemednek, ez nem feltétlenül az, aminek látszik! A felvidéki BLC Racing műhely eddig is ultraigényes munkákkal jelentkezett, és most sem köpték szemen magukat. 

 img_6067.jpg

A réz meg az alu

Az Art Deco műhely Jawa-ja Szakál fia, Bence keze munkáját dicséri. A családtörténet tehát a szemeink előtt pereg, és ez a saga sokkal fontosabb számunkra, mint a Dallas-összes.

 wild3241.jpg                                          

Magic Bike Show

Rüdesheim egy varázslatos kisváros, ahol nem feltétlenül dobunk hátast, ha a velünk szembe jövő felvonón két agyontetovált bikert látunk… vagy egy Harley-Davidson motorkerékpárt. 

 1_gondel_0004_2.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...