Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Görbe Soma a Junior Európa- bajnokságban mutatkozott be

- 2017.08.08.

Görbe Somának (a sokszoros díjnyertes Radical Garage tulajdonosának, Görbe Sanyinak a fia) szurkolhattunk ezen a hétvégén a Junior Európa - bajnokság franciacorta-i futamán. Erős mezőnyben a “Coppa Europa” (European Championship Cup) GP-0 110 és 160 összevont mezőnyében összetett 7. helyen zárta a hétvégét a fiatal magyar motoros.

1.jpg

Ezen a hétvégén a összesen 2 időmérőt és 3 versenyt kellett teljesítenie, a szombati nap fénypontja a második verseny volt, ahol a leggyorsabb kört teljesítette Stefano Favaro mentoráltja.
2.jpg
Természetesen ezen a hétvégén is vele volt Talmácsi Gábor világbajnok egykori managere, aki folyamatosan látta el a fiatal tehetséget tanácsokkal. “Soma egy rendkívül tehetséges és fegyelmezett versenyző fiatal kora ellenére. Ezen a hétvégén rettenetesen meleg volt, nagyon küzdöttek a versenyzők. Volt olyan tartomány, ahol vízkorlátozásokat vezettek be, ilyen körülmények között is bizonyította Soma, hogy technikája kezd kifinomulni. Kanyarokban szinte verhetetlen és remekül előz. Nagyon sokat motorozott a hétvégén, közel 160 kört ment, ezek a versenyek és lehetőségek mind - mind a fejlődését segítik elő. A tapasztalatok, a versenyrutin a kialakult csapatszellem mind nagyon fontos a jövőbeni siker eléréshez.”  - nyilatkozta Stefano Favaro, aki az idén ünnepli a tíz éves világbajnoki cím megszerzését egykori versenyzőjével.
3.jpg

Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...