Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Az örökkévalóság őrzője - Wild 262

- 2017.09.08.

"Köztudott, hogy a legjobb alkotások akkor születnek, amikor az építőt az égvilágon semmi sem korlátozza a munkafolyamat során. Tehát, amikor a Diamond Atelier műhelyt azzal bízta meg a holland óragyártó TW Steel cég, hogy álmodják meg az órások idei promóciós motorkerékpárját, ráadásul leszögezték, hogy teljes mértékben a német fél irányítja a projektet, Münchenben már tudták, hogy most valami igazán emlékezetes dolgot fognak összehozni.

 yamaha.jpg

A játék neve egy 2017-es Yamaha XSR900 lett. A Diamond Atelier szabászai még nem építettek át ilyen vasat… sőt, tulajdonképpen eddig még csak nem is ültek egyetlen példányon sem, így egy pillanatra megállt az idő, és nagy csend telepedett a müncheni műhelyre, amikor a Yamaha futárja leállította a boltjuk elé a vadonatúj bringát.
Aztán gyorsan összeszedték a gondolataikat, és egyhangúlag megállapították, hogy a motor legszembetűnőbb része a váz. A háromhengeres blokkot körbeölelő egyszerű, tiszta forma olyan gyönyörűséges volt, hogy nem volt szívük hozzányúlni."

A teljes cikkért keresd a Wild magazin szeptemberi számát az újságosoknál!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...