Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7745 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Egy igazi legenda debütál a 19. Szilveszter Rallye-n, vérre menő küzdelem várható!

- 2017.12.22.

Már a célegyenesben hasít a 19. Szilveszter Rallye, kevesebb, mint 1 hét van hátra. 7 országból, több mint 200, mindenre elszánt rali-harcos érkezik a Hungaroringre, köztük az előző évek bajnokai, de egy igazi legenda is debütál az idei versenyen. Gigászi csata várható, december 29-én pedig az is kiderül, hogy a viadal történetében először sikerül-e háromszoros bajnokot avatni!

2017_szilveszter_rallye_elozetes2_kazar_miklos3.jpg

A sportág legendája, Kiss Ferenc pályafutása során most először áll rajthoz partnerével, Patkó Gergellyel az évbúcsúztató versenyen. Kikkel kell majd megküzdenie? A címvédő Vincze Ferenc – Bazsó Attila páros – és a váltott navigátorokkal induló Kazár Miklós. Ha utóbbiak győzedelmeskednek, akkor háromszoros bajnokot avatnak.

2017_szilveszter_rallye_elozetes2_kiss_ferencek3.jpg

Kiss Ferenc bő tízéves kihagyás után egy Hyundai R5-össel száll harcba, új csapatával, a Korda Racinggel érkezik a Ringbe! „Ugyan életemben először indulok a Szilveszter Rallye-n, és a részvétel nagyon fontos, de azt vallom, hogy annál már csak a jó eredmény a fontosabb. Egy biztos, nem fogom vissza magam, abban mindenki biztos lehet” – fogalmazott a korábbi kétszeres abszolút bajnok.

Vincze Feriék nem rejtik véka alá szándékuk, győzni akarnak: „Abszolút eredmény centrikus vagyok, a mostani viadalt nagyon komolyan vesszük, hiszen szeretnék a verseny első háromszoros bajnoka lenni. Persze nem titkolom, a verseny hangulata biztosan elragad, és a nézőknek is autózunk majd, de nyerni szeretnék.”

2017_szilveszter_rallye_elozetes2_kazar_miklos1.jpg

Kazár Miklós is apait-anyait beled majd a küzdelembe: „Egy biztos, minden idegszálammal az évzáró sikeres teljesítésére koncentrálunk. Akárcsak tavaly, idén is váltogatom majd a navigátoraimat, de ennek ellenére megígérhetem, hogy nagyon gyors leszek. Persze Ramón is ott lesz velünk az egész csapattal együtt, és ha a helyzet úgy hozza, hát övé lesz az anyósülés. Remélem, sokan kijönnek majd a Ringre, én mindenesetre megígérhetem, igazi ralizást láthatnak majd tőlünk a nézők”

Légy ott, amikor az eszeveszett tempót diktáló raliautók mind a négy kerékkel a levegőbe emelkednek, szárnyalnak, és a kanyarban a fizikai határokat feszegetve csúszkálnak. Add át magad a motordübörgésnek és hagyd, hogy a finom benzingőz beszívódjon a pórusaidba. Váltsd meg belépőd kedvezményes áron, 2 000 Ft-ért elővételben: http://totaljegy.hu/event/szilveszter-rallye-2017/

2017_szilveszter_rallye_elozetes2_kiss_ferencek1.jpg

 

Találkozzunk december 27. és 29. között a 19. Szilveszter Rallye-n!

http://www.szilveszterrallye.hu/

https://www.facebook.com/szilveszterrallye/

https://www.facebook.com/events/534331810237996/

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...