Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Startvonalnál a 19. Open Road Fest!

- 2018.06.04.

Hamarosan sok ezer motor veszi Alsóörs felé az irányt, hiszen június 6-án kezdetét veszi a 19. Harley-Davidson Open Road Fest.

19orf.jpg

Egy gyors felmérés szerint a fesztiválozók kb. 1 millió kilométert tesznek meg a kapuig, a Balaton partot meghódító vasparipák pedig összesen több mint 9000 tonnát nyomnak majd. A fesztivál apropóján hazánkba látogat az Apocalyptica és a Canned Head, színpadra lépnek a legzúzósabb hazai zenészek, motoros és lovas kaszkadőrök kápráztatják majd el az összegyűlteket, sőt a legszerencsésebbek egy felejthetetlen leutazással, vagy akár egy saját Harley-val is gazdagabbak lehetnek. Ugye veled is találkozunk a fesztiválon?

01.jpg

Vegyél részt a vezetett túrákon és csatlakozz június 9-én a motoros felvonuláshoz. A nappali pörgésről többek között a lovas show-val készülő Rodeo Team, a fizika törvényeit meghazudtoló Gravity Academy, a nyaktörő mutatványok mesterei, Erdős Csabi és Angyal Zoli, és a levegő ura, Veres Zoli gondoskodik.

A fesztiválon gazdára talál egy eredeti Harley-Davidson Street Rod. A jelszó ezúttal is ennyi: mindegy mivel érkezel, lehet, hogy egy Harley-val távozol. További infók: www.openroadfest.hu.

Harley-Davidson Open Road Fest – 2018. június 6-10., Alsóörs

Feel the Freedom!

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...