Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Berúgta Alsóörs ajtaját a motoros brigád

- 2018.06.08.

Szerdán kora délutánra több száz motoros szállta meg az alsóörsi kempinget, ezzel hivatalosan is elindítva a 19. Open Road Festet. A legszerencsésebbek már első nap elvihették egy rövid túrára a legújabb Harley-Davidson modelleket, a kemping hamar élettel telt meg, 17 órától pedig a koncertek vették át a főszerepet.

orf_04.jpg

Hatalmas várakozás előzte meg a legnagyobb hazai zenei és motoros fesztivált. A visszajáró vendégek már hetek óta tűkön ülve várták a nyitás napját, fényesítették a fém fenevadakat és élesítették a metálvillákat, de szép számmal érkeztek új arcok, sőt az egészen fiatal generáció is képviseltette magát. Néhányan már első nap elköthették a Harley legújabb modelljeit, amelyekkel tettek is egy rövid túrát - csütörtöktől vasárnapig ez a lehetőség bárki előtt nyitva áll. A kora esti programokért a Session Led Zeppelin, Divided, az Elvis Presley Story és a Best of volt felelős, majd kezdetét vette a hajnalig tartó buli, ami meg sem áll vasárnap reggelig.

orf_08_best_of.jpg

orf_07_elvis_presley_story.jpg

A délben induló vezetett túrák, a Kids Race, a Gravity Academy extrémsport- és Erdős Csabi kaszkadőrbemutatója után csütörtökön is a hamisítatlan rock’n’roll veszi át a főszerepet, hiszen érkezik a Tankcsapda, a német The New Roses és a Dorothy, de velünk lesz a Paddy & the Rats is.

orf_05.jpg

Továbbra is zajlik a Nyerj egy Harley-t! játék, amely során bárkinek lehetősége van arra, hogy szerencsés gazdája legyen egy vadonatúj Harley-Davidsonnak, sőt a helyszínen kihelyezett standoknak köszönhetően az esélyek is növelhetők. A játék szombatig tart – nem késő csatlakozni! Mindegy mivel érkezel, lehet, egy Harley-val távozol.

orf_03.jpg

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...