Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Vastag Csaba bobberje a Wild magazinban!

- 2019.01.09.

Vastag Csaba, az X-faktor sztárja vérbeli motoros, amiről a decemberi számunkban részletesen mesélt nekünk, amellett, hogy bemutatjuk a Gigamachine által épített motorját is.

277_facebook_kep.jpg

"Mi volt az első komoly motorod?

– 20 éves koromban költöztem Budapestre. Itt jött képbe a praktikum is, vettem egy robogót, egy Benellit. Jó ideig használtam, nagyon élveztem, gyorsan jutottam el vele bárhova.

A boldogságnak az X Faktor vetett véget, amikor négy napra be kellett költöznöm a tévébe. Az jó volt, de ez idő alatt ellopták a belvárosi társasházamból. Kapun belül volt, leláncolva, biztos annak tudatában nyúlták le, hogy én tutira nem jövök aznap haza. Kicsit bedühödtem, vagy legalábbis csalódtam, és egy ideig nem vettem saját motort. De a haveroktól kértem mindig valamit kölcsön, tehát folyamatosan húztam valamin a gázt…

Sokéves kihagyás után viszont már nagymotorra vágytam, és, hogy a jogsi mellett gyakorlatom is legyen, kértem kölcsön egy Harley Dyna-t, ezzel szoktam kicsit vissza az útra, és ezzel szereztem meg a nagymotor rutint. Még most is nálam van, gyakran használtam, és nagyon élveztem…

 

– Hogyan jutott eszedbe az épített motor, és miért a Gigamachine-ba mentél érte?

– Ajánlották nekem, hogy ez egy jó műhely. Odamentem, elkezdtünk beszélgetni Sütő Csabával, és azt vettem észre, hogy rokonszenves és színvonalas volt az egész. Nem túl drágán egy nagyon jó motort szerettem volna, de ahogy egyre inkább belepörögtem, rájöttem, hogy a háromból egy mindig hiányzik. Vagy nem nagyon jó, vagy nem nem túl drága, esetleg nem motor.

Az épített motor? A nagy álom… Megtetszett. Visszaadja azt az életérzést, ami a zenében is van, a rock’n’roll, a véletlen, az energia, a zabolátlanság, a fékeveszettség érzését. És azt, hogy formálhatod, ahogyan akarod. Vannak persze korlátok, mert ha egy dallam diszharmonikus, az nem jó, ugyanúgy, mintha az első kerék függőleges, a hátsó meg vízszintes."

A teljes cikkért még pár napig keresd a 277. számunkat az újságosoknál!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...