Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Harley lopás

- 2007.08.02.

Ismét Harley-Davidson lopás történt! Most Árpa Attila motorját vitték el kedd hajnalban Budapestről. Az, hogy egy ismert személyről van szó (aki egyébként komoly jutalmat ajánlott fel!), jelen esetben semmit sem jelent a lényeg szempontjából...
A lényeg az, hogy az egészen két-három évvel ezelőttig tartó paradicsomi állapot, mikor a Harley tulajdonosok azzal bíztathatták magukat, hogy nemigen lopják a viszonylag ritka modellt, mára megszűnt! Többezer Harley mozog az útjainkon, és a kereslet nagyságához mérten nem is feltűnő egy, még akár épített modell is. (Attila motorja sem volt széria!)

A járműlopásokat pedig a legtöbbször profik művelik, akik ráállnak valamire, azok professzionáils szinten űzik az ipart.

A tanúlság tehát az, hogy még az épített Harley-kkal is vigyázzatok, rendesen kell lezárni, odafigyelve kell tárolni őket.

Árpa Attila motorját kedd hajnalban lopták el. Magas jutalmat kínál annak, aki nyomra vezeti, netán visszahozza a motort.
Helyszín, ahonnan ellopták: Bakáts tér és Ráday u. sarok, Budapest, 9. ker.

Idõpont: hétfõ, július 30, hajnal 1.00 és 2.00 között.
Tipus: Harley Davidson SoftTail Custom
Szín: Fekete
Különlegességek: szélesített tank, japán gyártású elsõ villa, 15 éves jubileumi EVO motor, ékszíjtól kopott hátsó kerék, 2 centis vágás az ülésen.

Alvázszám: 1HD1BHL15XY037671
Motor száma: BHLX037671

Elérhetõség: 06203666282 attila.arpa@gmail.com

.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...