Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Baleset Kunmadarason

- 2007.08.20.

Az őrült jellegű motorozás sajnos ismét áldozatot követelt! A helyszín: Kunmadaras, az időpont vasárnap. Sajnos hiába az elgondolkodtató balesetek sora, megint teljesen aberrált dolog történt. Mindamellett, hogy a motoros balesetek nagyrészét nem a motorosok okozzák, kiemelt baromságokat sikerül néha megélnünk.

A pécsi videós száguldozás után itt az újabb versenyző. Ö úgy gondolta, éppen Kunmadarason kell bizonyítania. Emiatt egykeréken száguldozott a parkolóban, és frontálisan letarolt egy motoros házaspárt, melynek a férfi tagja sajnos a helysznen életét vesztette. A balesetet okozó sezmély súlyosan megsérült, akár a vétlen jármű utasa. A két motor kigyulladt.

A balesetet okozó személy már előző nap is a parkolóban produkálta magát, mire a gyorsulási futam rendezői felszólították az abbahagyásra. Miután ezt ímmel-ámmal akrta csak teljesíteni, a kulcsát is elvették. Sajnos este azonban visszaadni kényszerültek, mivel alanyunk haza akart menni.

Másnapra azonban kiderült, hogy visszatért, azonban mire a szervezők felocsúdhattak volna, már meg is történt a baleset. A mentők pillanatokon belül a helyszínen voltak, és még egy fontos dolgot elárulunk, ami a szervezők mellett van. Minden nézőre kötnek biztosítást, így legalább a vétlen fél életben maradt tagja számíthat segítségre.

A pécsi esetnél is a vétlen fél hunyt el. Rá kellene ébredni, hogyha valaki nem szimpla ügyetlenségből, hanem direkt aberrált baromkodásból ontja ki egy másik közlekedő életét, az simán gyilkosnak nevezhető. A rendezők soha, egy helyszínen sem tudják teljesen kiszűrni az ilyen eseteket, de ez nem jogosít fel senkit sem, hogy tömegben egykerekezzen, versenyköröket fusson egy forgalmas szerpentinen, vagy valami hasonlóval próbálja elkápráztatni a nézőit. Utólag pedig már késő szólni...

Az extrém motorozás, és a motorsport az arra való helyeken természetesen nem elítélhető. Hiszen akkor a versenyző elvileg csak magát veszélyezteti, mint képünk is mutatja.

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...