Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Demo változás

- 2007.09.12.

A szeptember 6-án a www.wild.hu -n közzétett hírünkben foglaltak szerinti motoros demonstráció hungaroring-i helyszíne, illetve a közös városba motorozás elmarad. A változás oka a Hungaroring vezetőségének közlése, miszerint mégsem adnak engedélyt a motorosok ottani gyülekezésére. Véleményük szerint ugyanis az esemény egyben kormányellenes tüntetés is, így állami tulajdoni terep biztosításával nem kívánnak asszisztálni.

 

A Hungaroring vezetésének az utasítást úgy gondoljuk, nem kérdés, hogy ki adta: a kormány. A páni rettegést értjük, és ugyanakkor nem értjük. Értjük, mert aggódás van, hogy mikor kezdődik újra demonstráció sorozat, amiket csak a tavalyihoz hasonló módszerekkel tud a hatalom felszámolni.

 

Ugyanakkor rohadtul nem értjük, mert a tavalyi, Dózsa György úti eseménynél fegyelmezettebb, rendezettebb húszezer fős demonstrációt elképzelni sem lehet. Tehát: a motorosok már bizonyítottak, hogy a társadalmi elvárásoknak megfelelő keretek között is tudnak érvényt szerezni a jogaiknak a velük szembeni igazságtalanságok eltörlése érdekében. (Talán ezért sem foglalkozott velünk a média nagy része.)

 

Érdemes a kártyák mögé nézni. A minden utca felöl lezárt Dózsa György úton tüntethetünk, a környékbeli házak lakói látni is fogják. Más nem. A környéken autózók pedig csak bosszankodnak, hogy valami motoros ügy miatt dugó van. A Hungaroring, mint gyülekezés, majd az onnan történő bejövetel viszont komoly szenzáció lehetett volna.

 

Tavaly a szervezők kérésének megfelelően nem alakult át kormányellenes tüntetéssé az ügy, reméljük a hatalom nem szándékosan provokálja a motorosokat, hogy utána legyen mi ellen fellépni. Emlékezzünk csak vissza, hogy a tavalyi időpont pontosan egy héttel volt az öszödi beszéd hatására kezdődő tüntetések előtt, így a dolgot felületesen szemlélve a motorosok demonstrációját akár a tavalyi tüntetéssorozat első állomásaként is értékelheti a nem hozzáértő.

 

A rendezvényről még lesz információ a későbbiekben, mind a hírlevelünkben, mind az internetes oldalunkon!

 

Az Rrace Mono hivatalos közleménye:

 

A Hungaroring vezetésének vétója folytán mégsem látnak szívesen minket a ring területén, ezért kénytelenek vagyunk a demonstráció helyszínét megváltoztatni.
2007. szeptember 22.-én a Dózsa György úton, a tavalyi demonstráció helyszínén várunk mindenkit 12.00 és 14.30 között.
Megközelítés csak a Dózsa Gy. útról a Thököly út felől, illetve az Ajtósi Dürer sor felől lehetséges, itt lesz csak beléptető kapu!
15.-16h között zajlik a demonstráció hivatalos része, majd lassú motoros felvonulással a városban ér véget a rendezvény.
Beléptetéskor, minden motoros emlék karszalagot kap, így pontos részvevételi adattal tudunk majd szolgálni. Lehetőség nyílik a szevezet támogatására is támogatói karszalag vásárlásával. (Ezt a tavalyi támogatói gyűjtőláda és emléktárgy postázás kiváltására találtuk ki) További részletek itt az oldalon.
Tollat a kérdőívek kitöltéséhez és aláíráshoz hozzatok magatokkal!


Eddigi hozzászólások

2007.09.17. 16:54
Reginamotoron írta:

Tavaly is ott voltunk és most is ott a helyünk!

2007.09.14. 19:59
Jacko1 írta:

Kicsit amúgy veszélyes lett volna a húszezer motor együtt motorozása, nem? Azok a motorosok, akik nem tudják kordában tartani a lóerőiket, valószínű, hogy a menet közben is játszották volna az egykerekezős, gyorsulgatós stílust.
Az egyszercsak letiltásnak viszont valószínűleg tényleg politikai okai lehetnek. De miért csinálták ezt így? Maguk alatt vágják a fát. Ennél jobban nem is lehet talán utálni az mszp-t, lehet talán ebben bíznak.

2007.09.14. 11:37
sanya írta:

Ez nagy dolog,hogy egyetlenegy,azaz a tavalyi demo után számolnak velünk,viszont sportszerűtlen a Hungaroring részéről...
Nincs valami egyéb gyülekező helyszín,hogy a kívánt hatás,ahogy húszezren berobogunk a főváros területére,ne maradjon el??
Lesz ahogy lesz,kitartunk!!!

2007.09.13. 21:04
kitin írta:

Akkor is megyünk, csapatostól. Balhé nem lehet, vigyázunk egymásra.

2007.09.13. 07:45
VTXFeri írta:

Hiába akarnak eldugni bennünket, akkor is kinyilvánitjuk a véleményünket!!! Minden motoros jöjjön!!!

2007.09.13. 00:18
peter.vilmos írta:

Akkor is ! Azért is ! Megyünk !

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...