Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Clooney

- 2007.09.25.

George Clooney New York közelében karambolozott a motorkerékpárjával, a Hudson folyón átívelő hidat elhagyva – egy autó hathatós közreműködésével.

A színész barátnőjét, Sarah Larson-t szerette volna elkápráztatni, a Harley-ja hátsó ülésén utaztatva. Ez véletlenül sem jött össze, mivel a 28 éves lány osztályrésze mindössze egy bokatörés lett. George sem járt sokkal jobban a maga bordarepedésével, valamint a jobb könyökének zúzódásával. A baleset körülményeiben egyelőre nincsen megegyezés, de mivel Clooney-ék jobbról előzték volna az autót, ami jobbra kanyarodva lökte fel a sztárt, elég rosszul áll a szénájuk. Clooney gyenge érve, miszerint az autó balra indexelt, ebben a helyzetben nem segít sokat.

A Mazda jobbfordulója egy pár napra biztosan hátráltatni fogja a színész aktuális forgatását, a Burn After reading c. filmet, melyben Brad Pitt és John Malkovich is szerepel…

Nocsak, V2-esen?

 

Sarah, és George 


Eddigi hozzászólások

2007.10.09. 16:56
Longisland írta:

George Clooney nem Harley hanem Indian rajongó. Évekig keményen dolgozott, változó sikerrel. Amikor bejött neki az élet, és felkapott színész lett, pont az Indian újra elkezdte gyártani gépeit. Vett magának is, meg néhány jóbarátjának egy-egy Indiant, összesen vagy 12 db-ot. Amikor vagy 10 évvel ezelőtt erről értesültem nagyott nőtt a srác a szememben. Most meg utólag örülök, hogy nagyobb sérülés nélkül megúszták a perecelést, és jobbulást kívánok nekik.

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...