Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Mecseki baleset

- 2007.10.04.

Akár tíz éves börtönbüntetést is kaphat az a 22 éves motoros, aki a Pécs melletti szerpentinen okozott frontális balesetet júniusban. Arról a híres esetről van szó, mikor a műszerfalra szerelt kamera megdöbbentő képeit sugározták sokáig a híradók. A rendőrség lezárta a nyomozást, és vádemelési javaslatot tett.

A kamera felvételei alapján megállapítható, hogy a motoros csak aznap 11 alkalommal lépte át a 300km-es sebességet közúton (Nem autópályán!), és több mint húsz egyéb szabálysértést követett el.

Csak emlékeztetőül: a frontális ütközés vétlen szereplője szintén egy motoros volt, ő sajnos a helyszínen meghalt. A balesetet okozó motoros a sérülései következtében az egyik karját nem tudja jól használni, különben kiheverte az eseményt.

Reméljük, hogy ezt a divatot nem veszi át a magyar motorostársadalom, miszerint sikk az ilyen adrenalin termelést segítő száguldozás. Különösen a száguldást videóra véve, internetre rakva, és a filmmel másokat is erre ösztökélve…

Eddigi hozzászólások

2007.10.22. 11:59
giginer írta:

Hát nagyon sajnálatos az eset, a vétlen motoros halála miatt. Sajnos a sportmotorosok körében ez nem egyedüli eset, mármint a száguldást és a halmozott szabálytalanodást értve. A jó anyagi háttérből adódóan nagy teljesítmányű motor, 22 életév(tisztelet a kivételnek), eredményezi a hasolló eseteket. Zárt pályán kellene ezeket az adneralin növelő mutatványokat gyakorolni, nem ott ahol ez mások életébe kerülhet.

2007.10.07. 13:29
kran írta:

Ennek semmi köze a motorozáshoz. Életunt száguldozás a neve. A tíz év szvsz kevés.
kran

2007.10.05. 12:17
Jacko1 írta:

Valahogy meg kellene szüntetni az ilyeneket. Ha csak a saját életükkel játszanaának, akkor hajrá - de ennél többről van szó.

2007.10.05. 09:22
VTXFeri írta:

Sajnos az ilyen esetek miatt ítélnek meg bennünket motorosokat, és mindenkit egy kalap alá sorolnak.Akinek hiányzik az
adrenalin , menjen ki
egy zárt pályára, és ott száguldozzon! Igaz hogy az nem olyan nagyfius de legalább más életével nem játszik!!4

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...