Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Bamako 2

- 2008.01.17.

Friss hírek a Bamako-ról!

 

A Wild Magazin által is támogatott Velorex-es csapat sokakat meglepve előnyt szerzett, és az elsők között kompolt át az afrikai kontinensre. Chris és Sanyi stratégiája bevált: egyszerűen nem álltak meg éjszakára sem, hanem felváltva vezettek!

A www.wild.hu szavazásán a „nem jutnak át Afrikába” válasz már értelmét vesztette, hiszen az állítólag terroristaveszélyes Mauritánia felé hajtják a bőregeret, és ma Tata (Nem az a Tata!) városba fognak érkezni. Nemrég egy városban be is mérték őket hetvennel. A rendőrök azonban nagyon elnézőek voltak, és a jármű megcsodálása után elengedték őket.

Tegnap még az Atlasz hegységen keltek át, és fontos megemlítenünk, hogy a hegyes-völgyes, homokos, nagyon rossz minőségű utakon semmi gond sincsen a járművel. Afrika ide, vagy oda, nagyon hideg van, gyakorlatilag hófoltokon vezet át az út… Csak érdekesség: a benzin literje 280 Ft, a vízé pedig 220 Ft!

És akkor most mélyedjünk el egy kicsit a Velorex-ben! A cseh remeket a két pilóta indulás előtt jelentősen átalakította. Így komoly, tárcsafékes futómű, és egy 650-es Transalp blokk teljesít szolgálatot a járműben.

Kicsit amerikai is a háromkerekű, mert a kerekek Harley-Davidson-ról származnak! A januári induláshoz mérten a huzatos kasztni fűtést kapott, mellyel az utastérben kb. 10 fokos luxushőmérsékletet tudnak létrehozni. Ez a téli európai szakaszon igen fontos volt…

Rövidesen részletesen beszámolunk a 15 magyar motoros csapattal történtekről is! Ők az Atlaszon átkeléskor megpróbáltak minden létező ruhadarabot felvenni magukra, mert a hőmérő higanyszála alig egy pár fokot mutatott!


Eddigi hozzászólások

2008.01.24. 20:53
torhi írta:

Minden elismerésem a VELOREX-csapatnak!Megrögzött motoros létemre 10 C-fok alatt már nem pattanok nyeregbe.Szurkolok nekik és a motorosoknak!Hajrá Magyarok!

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...