Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Szavazás 2

- 2008.03.21.

Az első forduló 9000, és a második forduló 36000 leadott szavazata után most 2100-an értékeltek, alig egy hét alatt. Ez azért nagy szám, mert a döntőre szigorítottunk, és csak regisztrált felhasználók szavazhattak, és csak naponta egyszer, egy motorra.

 

Néhány mondat az első háromtól:

1. helyezett, Art Deco Motocycling, Szakáll:

„Nagyon örülök. Reménykedtem, de a szavazások során sokszor elkenődtem, és egyre kevésbé bíztam abban, hogy esélyem van. De ha nem reménykednénk, akkor minek csinálni bármit is! Tavaly, mikor a Magyar Bajnokságon nyertem egy díjat, az is meglepetés volt a számomra, előtte csak egészen mélyen magamban gondoltam, hogy talán lesz valami!

A motort egyébként azóta továbbfejlesztettem. A legfontosabb, hogy egy P10-es Pannónia blokkot kapott. Szárazkuplung, nyitott lendkerék, könnyített stílus, kézi váltó jellemzi – szerintem lesz meglepetés. Már jobban néz ki, mint kinézett. Szívótölcsér is van rajta!

És mindenkinek köszönöm, aki rám szavazott!”

 

2. helyezett: JBF, Eger, Hegyi Józsi:

„Gratulálok annak, aki megnyerte, és annak, aki egyáltalán bejutott ebbe a futamba. Tiszta szívvel, őszintén! Jó lett volna megnyerni, de a közönség mást választott…”

 

3. helyezett: SH Cycles, Paks, Kasziba Pista:

„Én szavazni sem akartam, gondoltam, hogy nem folyok bele, döntsön a közönség! Sok szavazó viszont nem értett meg egy fontos dolgot. Ennek nem feltétlenül az az értelme, hogy ki kerül ki Mainz-ba. A szavazások során a legtöbben nem azt nézték, hogy melyik motornak kellene képviselnie Magyarországot az EB-n, hanem inkább azt, hogy ki kit ismer. Ezzel nem Szakállra gondolok, mert a győztesnek gratulálok, és sok sikert kívánok!

A pontozás rendszere a másik motorjának a lepontozására is alkalmas, ez nem fair. De olvastam a vendégkönyvben az okokat, el is fogadom, és a Wild-nak is szeretném megköszönni, hogy egyáltalán csinált ilyen versenyt!”

 

A verseny tehát végetért. 28-án Szakáll utazik Mainz-ba a Wild Magazin költségén, a másik, Hungexpo-n a közönség által kiválasztott motorral, a King Machine Ultimá-val együtt.

Szakáll motorja esetében kellemes meglepetés, hogy egy Pannonia blokkot helyezett el a vázban. Ezzel a nemzetközi bajnokságok első Pannonia résztvevője lesz!


Eddigi hozzászólások

2008.08.20. 02:21
Mauglihonda2 írta:

Hip-hip hurrá! Gratula Szakáll! Végre egy olyan moci, ami nem ´felét megrendelem, amit meg nem kapok, azt elkészítem´ alkatrészekből van! Ez az igazi egyedi építés. Szerintem a házamat is akkor érzem sajátomnak ha az alapoktól építem fel, ha csak veszek egy házat és azt bővítem vagy felújítom akkor az soha nem lesz az enyém. Szóval ez a Pannonia, az építés. A többi motor csak felújítás. Akinek inge, annak bocs!

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...