Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Mainz

- 2008.03.31.

Vasárnap délután magyar siker nélkül ért véget a Motorépítő Európa Bajnokság Mainz-ban (Németország). A felfokozott várakozást a 2007-es év okozta, mikor is az épített motorkerékpárok megmérettetésén az Európa Bajnoki címet magyar építő, a Sapka Művek nyerte el! Emellett a közönségdíjat, valamint egy tizedik helyet is megszereztek a magyarok (AMS, Müce Choppers).

Idén négy magyar építésű motor jutott ki Mainz-ba. A Sapka Művek, a Müce Choppers, a King Machine Choppers, és az ArtDeco Cycles alkotásai közül az utóbbi kettőt maguk a magyar motorosok szavazták meg, hogy ők képviseljék az országot. A Budapest Motor Kiállításon, illetve a Wild internetes oldalán lehetett véleményezni, melyik két épített motor képviselje az országot. Összesen közel negyvenezer szavazatból állt össze az eredmény, a győztesek kijutásának a költségeit pedig a Wild Magazin vállalta.

Mainz-ban idén a két évvel ezelőtti Európa Bajnok, a német Thunderbike motorját választotta a zsűri győztesnek. A második helyezett a francia Riverside motorcycles, a harmadik pedig a szintén német TGS Motorcycles egy-egy motorja lett.

2008 Európa Bajnoka: Thunderbike, Németország

Az alkotó csapat

Müce Choppers

ArtDeco Motorcycles: az Európa Bajnokság első Pannóniája

Sapka Művek - a 2007-es év magyar Európa Bajnoka

King Machine Ultima - a Budapest Motor Kiállítás (a magyar bajnokság előzetes fordulójának győztese) közönségének választása.

A tavalyi világbajnok, Stellan Egeland a színpadon közölte: "Meg lehet csókolni a gyűrümet!". Az AMD igazgatója meg is tette.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...