Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


patakrendőr

- 2008.04.29.

Patakmederbe hajtott egy motoros üldözése közben egy rendőrautó Szombathelyen. Ez a kis hírecske reppent fel több hírportálon, és csak némelyik közölt egy fontos infót: segédmotoros kerékpárról van szó!

Mi viszont ezt az „apróság”-ot figyelembe véve közöljük a hírt. A két rendőr karcolások nélkül úszta meg a balesetet, ám amire sikerült kiszabadulniuk a kocsiból, addigra a motoros elmenekült a helyszínről, őt ezért jelenleg is keresik.

A vasi megyeszékhely járőrei kedden délelőtt tíz óra körül akarták megállítani egy segédmotoros kerékpár vezetőjét, miután valamiért gyanúsnak találták. A motoros azonban megállás helyett menekülni kezdett, ezért a rendőrök a járőrautóval utánaeredtek. A hajsza közben a robogós felborult, s a rendőrautó vezetője a gázolás elkerülésére félrekapta a kormányt, emiatt viszont az autó a közeli Gyöngyös-patakba hajtott.

 


Eddigi hozzászólások

2008.06.30. 21:39
geradave írta:

Remélenm nem esett bajuk a zsaruknak.

2008.05.12. 15:04
fenyooldrider írta:

Sajnos azt kell mondjam ez nem egyedi eset,nálunk enyingen ugyanilyen üldözés játszódott le 3-4 hete! Csak itt annyi volt a különbség,hogy a KB:1órás!!!!!!!!!!!! hajsza közben(Skoda Oktávia--Yamaha Jogg) nagyjából 10 olyan(agresszív) megmozdulása volt a rend őreinek ami civil elkövetésnél GYILKOSSÁGI KÍSÉRLETNEK minősülhetne!!!(kamion elé lökés,leszorítások,mindez egyértelműen szándékosan!!!) Ha ezt olvassa olyan ember ,aki jogilag otthon van ,annak kíváncsi lennék a szuverén véleményére!!Erről hátulról videó is készült,de ezt semmilyen körülmények között nem fogom felhasználni!! Ezzel nem a yardokat szeretném felelősségre vonni,csak azt szeretném,hogy elgondolkodjanak,hol van a törvényesség határa!!!!

2008.05.04. 21:45
mocsok írta:

Szegény rendőrök! Remélem nem ütötték meg magukat. HŐSÖK:)

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...