Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


gój

- 2008.04.29.

„A gumid kopjon, ne a hazád !” felkiáltással véget ért a gój motorosok keddi, a Népszava szerkesztősége elé szervezett demonstrációja. Az egyesület innen a Hősök terére vonult, ahová a szimpatizánsokat és az érdeklődőket várják. Az ellentüntetőkhöz Gyurcsány Ferenc is csatlakozott.

Rengeteg újságíró és mintegy 200 „antifasiszta” tüntető gyűlt össze kedd délelőtt a Népszava szerkesztősége előtt, hogy tiltakozzanak a gój motorosok látogatása ellen. A környéken nagy volt a rendőri készültség, az „antifasisztákhoz” időközben csatlakozott Gyurcsány Ferenc is.

Miközben az „antifasiszta” tüntetés helyszínén az Erzsébetvárosi Cigányzenekar szórakoztatta a közönséget, a motorosok tüntetésén Mészáros Imre, az egyesület elnöke tájékoztatta a sajtó képviselőit tüntetésük céljáról. Erről nem túl sok hiradó tudósított.
A motorosok „ajándékot” is hoztak a Népszava publicistájának, egy felfújt gumifiúbabát, amire azt írták: 
Ezt cseszegessétek, ne a motorosokat!” A gójok zenével is készültek, utolsó számuk a Best of Gyurcsány volt, ennek hangjaira vonultak el a szerkesztőségtől.

A szerkesztőség előtti ellendemonstráción a fasizmust elítélő beszédek hangzottak el, és egy többméteres transzparenst is kifeszítettek „Magyarok a nácik ellen” felirattal.

 

A demonstrációt kiváltó ok alapja Andrassew Iván cikke volt, melyben „hobbimotoros cicababák”-nak, valamint fasisztáknak nevezte a csapatot.

 

Ha részletesebb információt akarsz magadnak a dolgok miértjéről, a neten érdemes a bal-, és jobboldali média megnyilvánulásokat is végigolvasni, a kuruc.info –tól a nepszava.hu –ig. A megközelítés ellentétes, azonban a szövegek tényszerűek.

 

Az viszont mégiscsak megtörtént, hogy egy motoros egyesület elleni tüntetésen vett részt a miniszterelnök. Hogy ez veszélyforrás, vagy siker a motorosokra nézve, azt ma még nem tudjuk, de egy biztos: történelmi tény!

Eddigi hozzászólások

2008.05.11. 21:52
kranfater írta:

´motoros egyesület´ hahahaha
Ezek retekfejű kivagyokmivagyok népek. Normális Ember nincs közöttük. Hangjuk az van, de divatmotorosok. Ki hallott eddig róluk? Még az a barátom sem aki már 30 éve motorozik. Nímandok utaznak a média hullámain. Motoros lapon említeni őket=közröhej.

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...