Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Rusty party - filmvetítéssel

- 2009.01.02.

Előszilveszteri partyt tartott a Rusty Rodders Car Club a hűvösvölgyi Diner étteremben. A buli egyben a Feltámad a Rozsda c. film második részének szűk körű premiervetítésének is számított.

A film gyakorlatilag ettől a pillanattól szerezhető meg azoknak, akik nem Wild előfizetők – mint tudjátok, az előfizetőink ajándékba kapták a filmet a januári újságjukkal. A film létrejöttében a Wild magazin oroszlánrészt vállalt.... 

Az ötvenes évek hangulatát tükröző étteremben most rocker arcok lepték el a piros színű üléseket. A hely moziteremmé alakult, majd a film után Kaszab Tibor együttese a Johnny Cash repertoárjával biztosította a hangulatot.
A közel egy órás film annak a dokumentumfilmnek a folytatása, amely 2008-ban a Kamera Hungária fesztivál döntőjébe került. Kortörténeti dokumentumnak számít, modern vágásvilággal, lenyűgöző kettő-, három-, és négykerekű épített járművekkel. A megszólaltatott szereplők pedig a témakör meghatározó szereplői.
Fontos megemlíteni, hogy a film elsősorban autós szemszögből boncolgatja a kérdést, de kapnak benne szerepet a motorok is.
A film első, és mától a második része is megvásárolható a webáruházunkban!



Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...